Pstruh s anglickou slaninou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 923 kJ / 1 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 125,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl v časopise Kajman v článku Jiřího Kostky .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2010 12:37
29. 3. 2010 12:34
Přinesl je kamarád - nerybář . Ať prý udělám něco dobrého .
Asi se to vedlo a dobré to bylo , nenechal nic .
29. 3. 2010 12:32
29. 3. 2010 12:22
29. 3. 2010 12:21
29. 3. 2010 11:22
Recept mám z časopisu Kajman , autor Jiří Kostka tam měl sérii článků s pěkným povídáním o známých osobnostech , které se kolem ryb pohybovaly a jaké rybí recepty jim chutnaly .
29. 3. 2010 10:38
29. 3. 2010 09:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 19 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: pečený pstruh se slaninou rybí recepty pstruh pstruh recepty pečený pstruh s anglickou slaninou pstruh na másle se slaninou peceny pstruh v anglicke slanine pstruh pečený se slaninou pečený pstruh s anglickou ryba se slaninou pstruh slanina cibule pstruh pečený v troubě s anglickou kapr se slaninou a cibulí pstruh pečený v troubě se slaninou pstruh na cibuli recept pstruh pekáč pstruh peceny v anglické slanině pstruh v troubě nasolení ryby před pečením filety s anglickou slaninou recept na pstruha
Suroviny: pstruh, slanina anglická, cibule, máslo, mouka hladká, strouhanka, bobkový list, pepř, sůl, vývar rybí
Pstruh s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og2E
23 názorů