Medvědí chleba
Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na biskupský chlebíček.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 5 629 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,65 g |
Tuky | 28,81 g |
Vláknina | 21,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 225,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2013 08:05
Alexiss:Aleiss, jsem moc ráda, že chlebík chutnal. Já ho mám taky ráda jen s máslem a na to si dávám domácí Lučinu, teda pokud jí mám udělanou a to je přímo luxusní jídlo....
17. 4. 2013 20:32
S dovolením přidávám foto, ačkoliv- pekla jsem během dvou dnů dvakrát (poprvé zmizel ještě teplý), ale podle vlastní fantazie. Až potom jsem tu našla tento recept, který je téměř totožný. Vynechala jsem pažitku, kmín a polovinu droždí, přidala slunečnicové a lněné semínko. Nejlepší je jen s máslem, nebo s tvarohem, i uzeným z Lidlu.
Jo, ještě +9
Jo, ještě +9
14. 4. 2010 21:52
Dneska jsem ho pekla znova, tak přidávám fotku, jak vypadá z pečky
13. 4. 2010 20:45
Nepochopím, proč zadělávat těsto v pekárně a pak péct chleba v hranaté formě, no a na 300g mouky kostka droždí to jsi asi teorií o pečení v DP naprosto nepolíbená, na půl kila mouky se dává čtvrtka droždí....
13. 4. 2010 09:21
13. 4. 2010 07:36
Bibitak ten tedy je já si snad tu pekárnu budu muset také koupit, stále to oddaluji, ale když tu vidím ty vaše dobrotyjste šikulky a Tobě nyní 6.tý bodík posílám
12. 4. 2010 21:40
Bibinko, no to musím dát každopádně bodíka. Taky se na to chystám už nějakou dobu. Vypadá moc dobře
12. 4. 2010 20:35
No tak ten láká k vyzkoušení Bibi+3
12. 4. 2010 19:57
Je mi to jasné, Bibi!! medvědí česnek a je to tady!! Co já už jsem se nascháněla všeho, co se tady dočtu! I Albert začal objednávat celozrnné mouky, Orel ďobáčky a šmakouna.. a už vím, jak vypadá medvědí česnek. Člověk se učí celý život A ty máš plusík! Ten chleba se mi moc líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 7 minutami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 12 minutami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 13 minutami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 20 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 41 minutami
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 54 minutami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 1 hodinou
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Tématické fráze: proč se dává ocet do chleba proč se dává do chleba ocet pečení chleba biskupský chlebíček z žitné chlebové mouky proč ocet do chleba recept na biskupský chléb jak vypada medvědí česnek proč dát ocet do chleba proč se dává ocet do těsta cesnek uci proč potírat chléb vodou pečeme chleba s česnek proč se dava do testa ocet ocet do chleba proc ocet do testa proč se dává do pečiva ocet? proč se dává olej do těsta na chleba proč se přidává ocet do těsta na chleba? chleb pečeny s medvědim česnekem medvědí pečení chleba
Suroviny: voda, ocet, olej, sůl, cukr, mouka chlebová hladká, mouka tmavá chlebová žitná, droždí čerstvé, pažitka, česnek mědvědí, libeček, kmín celý, olej, ocet
Medvědí chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQv5
9 názorů