Buchta za babku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 121 kJ / 3 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,89 g |
Tuky | 107,68 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 485,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2010 14:21
Dělala jsem jí taky, polevu jsem vařila asi tak 8min. od doby varu. Prostě podle svýho. Je fakt dobrá.
Jinak DANILLO - píšou tam, že jí prostě vyklopíš, necháš vystydnout, pak jí dáš zpět do srnčího hřbetu, propícháš a polejváš. Je to lepší to tam vrátit, protože ta poleva je dost tekutá
Jinak DANILLO - píšou tam, že jí prostě vyklopíš, necháš vystydnout, pak jí dáš zpět do srnčího hřbetu, propícháš a polejváš. Je to lepší to tam vrátit, protože ta poleva je dost tekutá
26. 5. 2010 16:35
+8
26. 5. 2010 13:27
urcite vyzkousim.jen nerozumim tomu "prochladlou formu vrátit zpět do formy".neni tam chybička?
26. 5. 2010 13:02
Moc pěkná buchtička - mňam- skořice i jablíčka a ještě mám jeden dotaz, když tato je za babku, bude i nějaká za dědečka? Posílám bodíka.
26. 5. 2010 12:13
Vypadá pěkně a určitě bude i dobrá +
25. 5. 2010 21:03
..jak asi má být hustá ta poleva?resp.jak dlouho se vaří?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 5 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 14 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Suchopárkovka libečková
Přidáno 6. 6. 2024 09:42
Právě bylo uvařeno:
Vývar z hovězí oháňky
vladhn uvařil před 2 minutami
Vepřové karé na cibuli
Trol60 uvařila před 25 minutami
Guláš z kuřecích srdíček
Wanilor uvařil před 59 minutami
Pivní špekáčky
voldanova uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Ewulin uvařila před 2 hodinami
Čočka s rýží
BronislavaP uvařila před 5 hodinami
Tvarohový dezert z časopisu Blesk
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
ZdenkaKah uvařila před 6 hodinami
Veselé jednohubky
MajaFero uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zababku.cz vaření za babku buchta do formy moučníky za babku jak vyklopit buchtu buchta do srnčího hřbetu za babku.cz biskupský chlebíček recept buchta do formy na biskupský chlebíček biskupská buchta buchta v srnčím hřbetu vyklopení buchty recepty zababku jak dlouho péct biskupský chlebíček dortova buchta buchta z hlávkového zelí buchta.do.formy recepty.zjablek jak vyklopit buchty jablečné babky
Suroviny: máslo, mouka polohrubá, vejce, cukr, prášek do pečiva, sůl, džus jablečný, cukr hnědý, skořice mletá, citron, šlehačka
Buchta za babku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xr6v
6 názorů