Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Dukátové buchtičky jsou milovanou dobrotou, po které často touží děti, ale pochutnají si na ní rádi i dospělí. Můžeme je připravit k obědu jako hlavní jídlo, nebo si dopřát menší porci k večeři či svačině. Výborně chutnají s čerstvým ovocem.
Nejmilejší jídla našeho dětství
Mohlo by vás zajímat
Příprava kynutého těsta
Pečení maličkých buchtiček
Lahodný vanilkový krém
A jaký připravit krém? Buď jednoduše uvaříme řidší pudink (z pudinkového prášku, mléka a cukru) nebo do krému ještě opatrně přidáme žloutky. Vše společně uvaříme do zhoustnutí. Obě varianty přípravy krému jsou v našich receptech přesně popsány. A kdybychom chtěli vyzkoušet vinný krém, poradí nám další recept z našeho receptáře.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Komentáře