Ragú s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 560 kJ / 1 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,41 g |
Tuky | 40,81 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 99,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle bylo nejlepší ragú, co jsem jedla, v Třebíči Na Zátiší. Kuchař mi něco prozradil, zbytek řekl, že určitě poznám, každopádně to chybku nemělo a i to moje zmizlo velice rychle.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2010 09:25
10. 8. 2010 04:27
10. 8. 2010 01:12
9. 8. 2010 22:01
9. 8. 2010 19:38
9. 8. 2010 18:21
9. 8. 2010 17:37
9. 8. 2010 17:29
9. 8. 2010 17:28
9. 8. 2010 17:27
Ode mě bodík a těším se, až prubnu...
9. 8. 2010 17:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 10 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: ragu hovezi maso recepty brusinky ragů z kližky recepty z kuřecího masa recepty z klizky hovězí ragú na víně hovězí na brusinkách kuřecí ragu na brusinkách kližka recepty recept ragú maso s brusinkami mátovo bezový sirup eko recepty vaření co je ragů maso brusinky recepty co je to ragů hovězí maso recept maso brusinky brusinkove ragú
Suroviny: kližka hovězí, římský kmín mletý, paprika sušená sladká, koření oregáno, tymián, pepř bílý, chilli paprika čerstvá, celozrnná hořčice, olej olivový, cibule, česnek, brusinky sušené, smetana, víno červené, vývar hovězí, bazalka čerstvá, máta, meduňka, olej
Ragú s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngKE
11 názorů