Broskvové kostky
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 385 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,14 g |
Tuky | 47,58 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 202,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2010 23:04
Petra (neregistrovaný/á) - škoda, že zrovna nemám žádnou doma, vše jsem spotřebovala a zatím nedoplnila, ale určitě v koutku s těmi želatinami, co znáte, tak najdete i čirou, ne na vaječný rosol...dělá Vitana a Dr.Oetker...i jiné "neznačkové"...
přikládám nějaké odkazy s obrázky obalů:
http://www.gastrostella.cz/detail.php?id=1025037-1
http://www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina... - tuto jsem tentokrát použila já, ale kupuji i jiné, co zrovna je v nabídce
jinak moc díky za pochvalu, jsem ráda, že se vám recepty líbí
přikládám nějaké odkazy s obrázky obalů:
http://www.gastrostella.cz/detail.php?id=1025037-1
http://www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina... - tuto jsem tentokrát použila já, ale kupuji i jiné, co zrovna je v nabídce
jinak moc díky za pochvalu, jsem ráda, že se vám recepty líbí
18. 9. 2010 22:57
Petro nejsem autor, ale já bych použila http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7... , s ním mám zkušenost...je za studena a opravdu funguje...dej vědět, jestli se povedlo......není důvod, aby se nepovedlo...
18. 9. 2010 22:53
SOS!!!
Nevím jakou mám koupit želatinu, která se dává do krému. Mám zkušenosti jenom s dortovou želatinou, která tuhne velice rychle a kterou jste, Isaho, použila i vy do rosolu. Ale jakou práškovou želatinu koupit do krému? Vím, že v obchodech je velké množství, ale ty práškové jsou do aspiků. Nebo se mýlím? Nebylo by možné k podobným receptům přiložit i fotku želatiny, nebo aspoň odkázat na www adresu, kde je obrázek želatiny? Určitě to rádi uvítají i ostatní. Děkuji. Isaho, vaše recepty a fotky jsou
Nevím jakou mám koupit želatinu, která se dává do krému. Mám zkušenosti jenom s dortovou želatinou, která tuhne velice rychle a kterou jste, Isaho, použila i vy do rosolu. Ale jakou práškovou želatinu koupit do krému? Vím, že v obchodech je velké množství, ale ty práškové jsou do aspiků. Nebo se mýlím? Nebylo by možné k podobným receptům přiložit i fotku želatiny, nebo aspoň odkázat na www adresu, kde je obrázek želatiny? Určitě to rádi uvítají i ostatní. Děkuji. Isaho, vaše recepty a fotky jsou
17. 9. 2010 21:46
phamko, to nevadí, že se to rozpadlo hlavně, že vám chutnalo
díky za pochvalu
díky za pochvalu
17. 9. 2010 20:26
Isahu
Dnes jsem ho dělala,abych nelhala velmi výborný.
Neměla jsem odvahu a dělala jsem ho se setřenicí která dělá v
jedné restauraci jako číšnice,ale vaří fantasticky.
Trochu se nam to rozpadlo ale byla to mňamka slibuji že to nedělám na posled
(byl trochu bordel )
Dnes jsem ho dělala,abych nelhala velmi výborný.
Neměla jsem odvahu a dělala jsem ho se setřenicí která dělá v
jedné restauraci jako číšnice,ale vaří fantasticky.
Trochu se nam to rozpadlo ale byla to mňamka slibuji že to nedělám na posled
(byl trochu bordel )
15. 9. 2010 08:01
Isahu: Problém je v tom, že doma menší plech nevedem a možná je to tak dobře, protože když uvážím, jak se po tom zaprášilo, tak by musely ty menší plechy být alespoň dva
14. 9. 2010 12:23
Ivijedním slovem nádhera30.bodíka jsem poslala a do oblíbených uložila
14. 9. 2010 11:36
Lilian, jsem ráda, žes s úspěchem vyzkoušela , možná by stačilo dát na menší plech, aby bylo těsto vyšší, dělala jsem na plechu cca 25x30cm vnitřní rozměr ale každému podle jeho chuti, samozřejmě
14. 9. 2010 11:02
Tak sem tento zázrak vyzkoušela o víkendu a sklidila sem velký úspěch Na mě tam bylo málo korpusu, takže příště udělám korpus asi ze dvou dávek, ale jináč Takže moc díky za inspiraci
9. 9. 2010 20:17
phamko, je potřeba, aby želatina pořádně ztuhla...takže alespoň 6 hodin - je jedno kdy pokud upečeš ráno, odpoledne si už můžete pochutnávat
9. 9. 2010 20:06
musim to davat pres noc ?
9. 9. 2010 14:36
Ivi,mňam!
4. 9. 2010 15:23
Jedním slovem krása, nemám co dodat,snad jen bodík poslat, jako od profesionála... vlastně proč jako, že? + 26
4. 9. 2010 13:56
díky všem za milé komentáře , doporučuji vyzkoušet, příprava není vůbec složitá a dortík je opravdu lehoučký a moc dobrý, dneska zmizely poslední dvě kostky
4. 9. 2010 13:50
Kdo umí ten umí a Ty Isu umíš určitě. Posílám zasloužený bodík +26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 49 minutami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 3 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 4 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 4 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy
Bršlice kozí noha je úporný plevel i ceněná jedlá rostlina. Záleží na úhlu pohledu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina prášková, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty
Broskvové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/698L
65 názorů