Špekové brambory v tlakovém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 684 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,72 g |
Tuky | 126,75 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 90,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2017 00:10
21. 3. 2017 22:26
4. 2. 2014 23:33
4. 2. 2014 21:43
Dnes jsem je musela ušťouchat.Měla jsem každou bramboru jiného tvaru a na talíři by to nevypadalo hezky
Posílám díky a foto
3. 12. 2013 17:30
3. 12. 2013 17:09
Je to vážně velice rychlá dobrotaDíky
28. 3. 2013 16:52
28. 3. 2013 15:40
Já pokud chci mít brambory stejnoměrně"opečené"tak během vaření 1-2 krát opatrně zatřesu z hrncem do stran.Brambory se tím jakoby přehodí a nejsou přichycené ke dnu hrnce.To samé zopakuji i po vypnutí tlakáče.
19. 3. 2013 16:33
19. 3. 2013 15:30
14. 3. 2013 16:59
14. 3. 2013 14:46
13. 3. 2013 10:46
13. 3. 2013 10:15
11. 3. 2013 15:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 4 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 5 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
22 receptů na pokrmy se špenátem: Zdravá zelenina má v kuchyni všestranné využití
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: špekové brambory recepty v tlakovém hrnci brambory v tlakáči brambory z tlakového hrnce tlakový hrnec brambory brambory se špekem vaříme v tlakovém hrnci jak dlouho vařit brambory vareni v tlakovem hrnci recepty pro vaření v tlakovém hrnci doba vaření v tlakovém hrnci brambory v papíňáku tlakový hrnec recepty jak dlouho vařit brambory ve slupce recepty na vaření v tlakovém hrnci brambory tlakový hrnec doba vaření brambor recepty pro tlakovy hrnec jak varit v tlakovem hrnci hrnec na brambory
Suroviny: brambory, slanina, cibule, sůl, kmín drcený
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
77 názorů