Mrkvový dezertík
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 511 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,15 g |
Tuky | 53,50 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 133,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento dezertík mě velice mile překvapil. Sice to nejde ukrojit, aby krásně vynikla roláda, ale to už je to nejmenší-ta chuť je nezapomenutelná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2022 12:04
Tak jsem to zkusila. Přes různé nepřízně osudu, dezertík je na světě. Měla jsem jen 400g mrkve, množství cukru jsem omylem použila neodměřené množství, mrkev byla málo šťavnatá a trochu se chytala pánve, takže to vůbec nebyl snadný úkol
Chuť nakonec je výborná, ale konzistence taková, že to nejde ani rolovat, ani krájet.
Chuť nakonec je výborná, ale konzistence taková, že to nejde ani rolovat, ani krájet.
1. 10. 2010 09:57
No, to je ale dobréééé +
29. 9. 2010 21:17
to je parádní nápad moc se mi líbí a posílám bodík
29. 9. 2010 19:13
+1
29. 9. 2010 18:05
Jani já už mám ten recept dlouho ale pořád mě to lákalo vyzkoušet no a je to něco jiného ale mě to velice chutná
29. 9. 2010 17:59
No, hodně zvláštní roláda, Leni, ale vypadá krásně, třeba vyzkoušet
29. 9. 2010 17:49
Nadi neřeknu ne a neJá taky moc nemotám jsem plácal,ale tady to jde hezky s tou folií
Děkuji za bodíky a milé komentáře a kdo vyžkouší ať dá vědět a možno i fotečku díky
Děkuji za bodíky a milé komentáře a kdo vyžkouší ať dá vědět a možno i fotečku díky
29. 9. 2010 17:48
vypadá to moc zajímavě a lákavě +1
29. 9. 2010 17:41
Lenčo,kde ty na ty nápady chodíšvypadá to velmi zajímavěukládám,zkusím vyzkoušetale moc si nevěřím..že zavinukdyž,tak zhňácámdalší bodík
29. 9. 2010 16:16
Leninko, moc hezká roláda! Ukládám a vyzkouším. . . +4
29. 9. 2010 16:04
Úžasné a že to nejde ukrojit? To přece nevadí,tak je to dezertík na vidličku,né?
29. 9. 2010 15:59
me se libi, taky vyzkousim
29. 9. 2010 15:39
Netypický recept podle mého gusta, chválím a ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: mrkvový táč netypicke recepty dezertík top 15 receptu
Suroviny: mrkev, cukr krupice, voda, gustin, voda, šlehačka,
Mrkvový dezertík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wJx
13 názorů