Pikantní krkovice na žampionech
Přestože se krkovice používá spíše na grilování a minutkové úpravy, úžasná je i dušená, například se žampiony. Díky vyššímu obsahu tuku má plnější chuť a nepotřebuje výrazné dochucení. Vystačíte si proto s pár základními surovinami a máte skvělý oběd na stole.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 235 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 10,63 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2022 14:24
5. 7. 2020 15:50
28. 7. 2019 13:12
27. 7. 2019 18:01
22. 2. 2018 14:58
28. 5. 2017 10:33
28. 5. 2017 07:17
21. 4. 2016 12:01
21. 4. 2016 10:23
17. 1. 2015 18:48
17. 1. 2015 16:48
16. 10. 2014 14:52
16. 10. 2014 12:47
16. 10. 2014 07:23
15. 10. 2014 17:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 22 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 26 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 30 minutami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 37 minutami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 42 minutami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 1 hodinou
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 1 hodinou
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: krkovice na žampionech krkovička na žampionech pikantní vepřová krkovice vepřová krkovice na žampionech pikantní krkovice pečená krkovice na žampionech krkovice se žampiony krkovička se žampiony veprova krkovicka na zampionech recepty z krkovice krkovice na cibuli a žampionech krkovice recepty krkovice zampiony pikantni vepřová krkovice na žampionech krkovice recept recepty na pokrmy z krkovičky krkovicka na zampionoch vepřová krkovice recepty vepřová krkovice vepřová krkovička recepty
Suroviny: krkovice vepřová, žampióny, pasta chilli, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej, jíška
Pikantní krkovice na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9LX
26 názorů