Koláč "na zahřátí"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 199 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
Tuky | 135,36 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 317,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:Apetitonline(recept je upravený o piškoty+perníčky+hrušky)
Zdroj doporučuje použít dobrou slivovici/nejlépe calvados. Kvůli dětem ale můžete použít např. Amaretto. Ale rum naopak v tomto případě vůbec nepatří.Slivovice se bát nemusíte, jen krásně ovoní celý koláč. Vůně začne v mikrovlnce a provoní také kuchyň (začíná proces zahřátí…)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2010 22:06
Upečeno, schváleno a moc, moc chváleno Opravdu moc dobrý koláček
28. 10. 2010 20:54
Jahoda
28. 10. 2010 19:50
Nádhera
28. 10. 2010 19:29
Krásnej a zajímavej koláček
28. 10. 2010 19:19
rebeka: na zahřátí je určitě lepší pálenka, než rum.Ten nesahá dobré pálence ani po kotníky (ten pijí jen vodáci)
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"
28. 10. 2010 19:10
Super!
28. 10. 2010 18:53
moc pěkný
28. 10. 2010 18:50
nádhera..voní až sem
28. 10. 2010 18:44
28. 10. 2010 18:37
mooc hezkéa pročpak ne ten rumíkten taky hezky voníanebo má ta slíva jiný význam..nějaký jinotajný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 23 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 41 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: top recepty.cz barva cukru po zahřátí jak podrtit jablka letní jablka zpracování koláč na grilu zpracování letních jablek koláč se slivovice zahřátí mouky koláčky s pudinkem a s meruňkami apetitonline meruňkovy koláč apetitonline top recepty apetitonline kolace do lednicky těsto poklademe plátky jablek koláče z ledničky koláč na gril upeču koláč ve grilu kalvados z letních jablek apetitonline mřížkový koláč jablkový koláč apetitonline mikrovlnka a slivovice
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, máslo, žloutek, voda, sůl, hruška, jablko, piškoty dětské, perníčky, cukr třtinový, skořice mletá, máslo, džem meruňkový, slivovice
Koláč "na zahřátí"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y58Y
10 názorů