Játrovobramborové špízy
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 599 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,38 g |
Tuky | 1,36 g |
Vláknina | 31,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 176,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme se zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2011 21:57
28. 1. 2011 16:07
28. 1. 2011 14:42
28. 1. 2011 14:22
28. 1. 2011 14:01
28. 1. 2011 14:00
28. 1. 2011 13:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 8 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 14 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 14 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 16 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 4 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 5 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 5 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 6 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 6 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 6 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 7 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co jedli vojáci v Normandii? Konzervy i nápoje v prášku nebo čokoládové tyčinky s povlakem proti jedovatým plynům
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: špízy recepty spizy z kurecich jater spizy z kurecich jater špíz z kuřecích jater špíz
Suroviny: játra kuřecí, brambory, cibule, česnek, hořčice plnotučná, kmín celý, koření grilovací, paprika sušená sladká, masox, olej
Játrovobramborové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39Dr
7 názorů