Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 183 kJ / 4 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,03 g |
Tuky | 288,69 g |
Vláknina | 3,28 g |
Cholesterol | 900 mg |
Sodík | 14,83 g |
Sůl | 36,30 g |
Sacharidy | 45,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicová křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lxj
Moje poznámka
Skořicová křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lxj
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 6 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 1 hodinou
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 1 hodinou
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 1 hodinou
Květákové karbanátky
Valis před 2 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 2 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 2 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 3 hodinami
Tématické fráze:
skořicová marináda,
skořicová kuřecí křidélka,
křídla na skořicí,
recept + wasabi,
skořicové recepty,
recept kridylka,
kri marinada na grilovani,
recepty 1794,
skořicové vlny,
skořicová vlna,
recept skořicové vlny,
kuřecí kridylk,
recept skoricovy med,
křidélka wasabi,
skořicový med recept,
kuraci kridylka,
kuřecí křidýlko váha,
kuřecí křidýlka na medu a skořici,
krůtí křídla na medu,
skoricove recepty.cz
Suroviny:
křídla kuřecí,
omáčka sojová,
skořice,
med,
koření grilovací,
olej,
sůl
Komentáře (6)
Přestože těchto marinád je spousta, posílám prvního bodíka.