Čína se zázvorem a medem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 892 kJ / 2 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,18 g |
Tuky | 138,24 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 16,25 g |
Sacharidy | 113,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2015 22:45
pár opražených mandlí k tomu!!!
18. 2. 2012 21:23
Díky za skvělý recept. Zázvor dá jídlu vynikající chuť, kterou jsem dříve neznal. Bylo to tak dobré, že po dnešním vydařeném obědu jsem ještě naložil jednu várku do lednice na zítřek.
20. 12. 2011 15:42
Petr V.:ač nejsem autor, chápu, že autor fotil tak, aby bylo jasné, jak pokrm vypadá. Tudíž bych řešila spíše, zda mě recept láká, ne to, pro kolik lidí je fotka.Každý člověk si snad nabere toolik, kolik sní ne? Takže poznámka nemístná.
20. 12. 2011 15:35
Jen prosím - ta naložená porce s rýží je pro dva lidi! A nebo jednoho, který chce být brzy velmi obtloustlý. Myslete prosím na to a jezte jako lidi.
5. 3. 2011 16:09
5. 3. 2011 01:26
Fantom: díky moc za tip!!! já to většinou ani odležet nedávám, protože se nemůžeme dočkat
5. 3. 2011 01:25
J.R. když já vždycky všechno tak hezky rozepíšu, aby to bylo jasný i začátečníkům, kolik čeho kdy a kam mají dát no a my "zkušení" se v tom snad neztratíme
4. 3. 2011 23:42
Fantom, no jo, teď jo, ale v létě..nevím, nevím..No, tu chvíli by to určitě vydrželo, ale přes noc bych to moc neriskovala Ale tu hodinku před úpravou, to beru a vyzkouším. Učíme se celý život.
4. 3. 2011 23:35
moc pěkný jen bych to nedával do té lednice mam odzkoušeno že při pokojové teplotě maso rychleji zraje a lépe se dělá i když nakládam přes noc tak před tepelnou úpravou to hodinu necham stát v kuchyni
4. 3. 2011 23:32
Tak tohle bych si s chutí opravdu dala , ta fotka je lákavá
4. 3. 2011 23:28
No, hůlkama bych si spíš ublížila, ale recept se mi moc líbí. Ze začátku jsem nějak nechápala, proč je tam 2x zázvor. Už to chápu! Poslední dobou mi doma nikdy nechybí. Dokonce mám i tu sečuánskou pánev. Fakt fajný receptík, pro mne hodně zajímavý. Já bych to asi nechala odležet přes noc, to by nemělo chybku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 23 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 10 minutami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 34 minutami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 35 minutami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 4 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kureci maso se zazvorem kureci cina se zazvorem recepty se zázvorem čína recept kuřecí čína s medem kuře na zázvoru s medem maso se zazvorem kuřecí směs se zázvorem kuřecí směs s medem kuřecí maso se zázvorem a medem recept na čínu cina zazvor kuřecí se zázvorem a medem recept se zazvorem kuřecí maso s medem čína na zázvoru masová směs se zázvorem cinske kure na medu čína na medu kuřecí prsíčka čína
Suroviny: prsa kuřecí, pórek, paprika čerstvá červená, olej, olej, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, zázvor, koření sečuánská pánev, sůl, med, solamyl, vejce, solamyl, zázvor, med
Čína se zázvorem a medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvvW
11 názorů