Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Suroviny
Porce: 10 proci
Nutriční hodnoty
Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 2,34 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,96 g |
Sacharidy | 44,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to recept pode JANY REMKOVE, JEN JSEM NECO MALO ZMENILA..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2011 19:32
7. 3. 2011 16:04
7. 3. 2011 14:57
7. 3. 2011 14:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 15 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 40 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 44 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 49 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 1 hodinou
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 1 hodinou
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak připravit rybu v rosolu. Servírovat ji můžete jako slavnostní předkrm
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: nálev na ryby lak na ryby nálev na uzéné ryby nálev na kyselé ryby ryba v nálevu ryby v nálevu lak na kyselé ryby recepty lak na kysele ryby nálevy na ryby nálev na rybu slaný nálev na ryby ryby v slanem nalevu uzená ryba v nálevu ryby nálevu zavináče v rosolu ryba na moravance ryba na mrkvi lak slaný na ryby ryby nalevu priprava laku na ryby
Suroviny: mořská štika, mrkev, cibule, sůl, pepř, moravanka
Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN5q
4 názory