Jazyková omáčka v tlakovém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přílohou může být například rýže.
Omáčka má díky chlebu zvláštní nakyslou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2011 19:21
16. 3. 2011 16:00
ale proti gustu
16. 3. 2011 14:53
16. 3. 2011 14:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 16 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 34 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 39 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Další recepty
Tématické fráze: vepřový jazyk v tlakovém hrnci recept na vepřovy jazyk omačky roštěná v tlakovým hrnce rajská omáčka v tlakovém hrnci vepřové jazyky v tlakovém hrnci tlakový hrnec recepty vepřový jazyk v papiňáku vepřový jazyk omáčka kuchařka tlakový hrnec veprove maso v tlakovém hrnci roštěná v tlakovým hrnci recept na vepřovy jazyk omačky omáčka v tlakovým hrnci omáčkazjazyka recepty tlakový hrnec jídla z tlakového hrnce vepřovy jazyk v tlakovem hrnci recepty z tlakového hrnce rajská omáčka v tlakovém hrnce jatrova omacka v papiňáku
Suroviny: jazyk vepřový, cibule, mrkev, hrášek mražený, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, podravka, sůl, olej, chléb
Jazyková omáčka v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVyP
4 názory