Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny
V Hradní restauraci v Lokti můžete ochutnat výborné vepřové koleno podle Elišky Přemyslovny. Připravit si ho můžete i doma, protože vepřové koleno a černé pivo, to je kombinace, která nikdy nezklame. Pikantní marináda dodá masu výraznou chuť a nádhernou barvu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 944 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,03 g |
Tuky | 2,90 g |
Vláknina | 19,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 68,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept a jeho název původně pochází z pořadu Toulavá kamera ochutnává Česko, z Hradní restaurace u hradu Loket. Poměr surovin a v podstatě ani detailnější technologie přípravy nebyly udány, předkládám tedy svoji vlastní verzi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2015 05:38
22. 3. 2014 11:14
6. 12. 2013 23:58
14. 10. 2013 13:38
2. 1. 2012 16:24
Pro velký úspěch budeme opakovat
17. 4. 2011 11:32
13. 4. 2011 14:07
12. 4. 2011 17:07
12. 4. 2011 16:14
12. 4. 2011 16:06
12. 4. 2011 13:20
12. 4. 2011 12:50
pozn. pod receptem titulek Zhubněte natrvalo - ironie osudu
12. 4. 2011 10:30
12. 4. 2011 10:22
12. 4. 2011 08:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 21 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinované vepřové koleno naložení vepřového kolena vepřové koleno marinované- recept jak naložit vepřové koleno vepřové koleno marinovane vepřové koleno marinované recept marinované pečené koleno naložení kolena marinovane uzene koleno pečené marinované koleno nalozene veprove koleno marynované koleno recept na naložení kolena pečené koleno marinované marinovaná vepřová kolena naložení kolene uzené koleno marinované veprové koleno naložení jak naložit koleno nalozeni veproveho kolene
Suroviny: koleno vepřové, pivo černé, vývar masový, pepř celý, cibule, česnek, sůl, mouka hladká
Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE4E
21 názorů