Řezy s černým rybízem
Suroviny
Porce: 1 veľký plech
Nutriční hodnoty
Energie | 14 753 kJ / 3 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,71 g |
Tuky | 38,31 g |
Vláknina | 48,24 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 694,51 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2011 21:16
Karolina:som rada, že sa to podarilo /aj keď sa na tom nemá čo pokaziť/ a hlavne, že to chutí.
29. 6. 2011 20:50
Klara:Super, dekuji, uz jsem to dopekla a je vyborny!!! ja jsem laik, tak se ptam radeji na vsechno
29. 6. 2011 16:28
Karolina:to sa už dá vidieť, hlavne na okrajoch plechu, stred je ešte na hmat dosť mäkký, aj tým, že je na ňom to ovocie. Pečiem pri 200°C cca 20-25 min. potom vyberiem plech a natriem penu, stiahnem na 180°C a pečiem do zružovenia peny.
29. 6. 2011 12:56
Prosim, co je to do poloupeceni?? jak dlouho asi? dekujiiii
17. 4. 2011 20:31
+1
17. 4. 2011 19:46
už aby byl rybízek...+
17. 4. 2011 19:20
zizala:Jarka, určite, veď ho scedíš. Je neskutočne dobrý, vyskúšajte
17. 4. 2011 19:19
17. 4. 2011 19:10
+6
17. 4. 2011 19:08
Klárko, já už mám jen kompotovaný, ale ten by taky mohl být, ne?
17. 4. 2011 18:33
Klári, pěkné řezy a černý rybíz je doma
17. 4. 2011 18:33
Klara: já si budu muset počkat do léta,mrazené už sa minuly,já ho má táák ráda
lovie:
děkuji holky..já si to myslela,ale jistota je...
lovie:
děkuji holky..já si to myslela,ale jistota je...
17. 4. 2011 18:31
rebeka:Rebi, Palmarin je maslo na pečenie, napr. Hera, Palmela. Ja som teraz robila už druhú nedeľu zo zmrazených.
17. 4. 2011 18:31
rebeka: Palmarín je rostlinný tuk na pečení...něco jako naše Hera
17. 4. 2011 18:23
netuším,co je Palmarín ale černý rybíz mám moc ráda a jestli ho bude tolik,co vloni,tak už se těším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků
V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: řez černého rybízu co je palmarín moučník s černým rybízem recepty s cernym rybizem černý rybíz řez co s černým rybízem s černým rybízem řezy z černého rybízu moučníky s rybízem pečení s černým rybízem co s rybizem moučníky s černým rybízem moučník z černého rybízu palmarín koláč s černým rybízem co je to palmarín moučník s rybízem recepty s rybízem černý rybízový recepty řezy táč s černým rybízem
Suroviny: cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, citron, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, rybíz černý, bílek, cukr krupice, sůl, šťáva citronová
Řezy s černým rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZwk
15 názorů