Pstruh po Italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 1,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2009 13:50
Ještě jsem to nezkusila,ale vim že mi to bude chutnat.Ostatně já sním všecko
8. 11. 2009 21:02
Je mi strašně líto, že nemůžu smažit a vlastně ani žádnou mouku a fakt nevím, jak jinak bych to udělala. Pstruha mám v mrazáku. Ale jinak
8. 11. 2009 20:58
Rychléa dobré, mně to trvalo celkem cca půl hodiny(ale měla jsem už naporcovaného pstruha),z toho smažení asi 10 min?
7. 11. 2009 14:03
tak dnes byl k obědu, manželovi moc chutnal, já si ještě musím zvyknout - ryby mi moc nechutnají, ale doufám, že si je oblíbím. Nejhorší pro mě bylo vykoštění, hlavu a ploutve jsem dala pryč, a trochu jsem ho naporcovala, tak nějak se mi tím vykošťováním naporcoval sám. Ale chválím.
24. 7. 2009 12:29
Dělala jsem ho vcelku, nepůleného. Měla jsem strach, že "kabátek" na kůži nebude držet, ale
6. 5. 2009 17:17
jak dlouho tahle uprava trvááá prosím
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 22 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 40 minutami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 52 minutami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 59 minutami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: vykoštění pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty ryby holandský pstruh smažený pstruh holandský pstruh recept pstruh vykoštění ryby vykošťování pstruha jak dlouho smažit pstruha pstruh recept ryba po italsku recept na pstruha holandský pstruh recepty jak vykostit lososa jak vykostit pstruha recepty pstruh jak dlouho smažit lososa vykoštění lososa
Suroviny: pstruh, sůl, mouka, pepř, vejce, voda, strouhanka, sýr nastrouhaný, olej, máslo
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
6 názorů