Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,76 g |
Tuky | 259,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,35 g |
Sacharidy | 7,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Filety naplněné touto směsí jsou dost syté, tak se může udělat i více porcí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2011 07:16
21. 9. 2011 23:42
16. 9. 2011 12:12
16. 9. 2011 11:56
16. 9. 2011 11:54
16. 9. 2011 11:20
16. 9. 2011 11:10
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila Talíř s jídlem máš moc hezky nazdobený, vidíš, jde to i bez umělých kyteknebo živých kytek či zeleniny i s kořínky.
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)
16. 9. 2011 09:07
15. 9. 2011 23:16
15. 9. 2011 17:23
15. 9. 2011 15:01
15. 9. 2011 14:42
15. 9. 2011 14:30
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci
15. 9. 2011 14:28
15. 9. 2011 14:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: losos pstruhový zavináče ze pstruha pstruhovy losos pstruh filety recept losos s žampionovou omáčkou mail estragon.pl loc:cz závitek ze pstruha pstruh s omackou zavináče ze pstruhů recept na pstruha s omačkou tipy triky slaná kytka pstruzi zavitky recept na losos pstruhový losos pstrhový rybí file s žampionovou omáčkou závitky z pstuha jaké bylinky na pstruha recept na žampionovou omáčku pstruhový lososa zavináče z pstruha
Suroviny: pstruh, slanina anglická, smetana, sýr uzený, žampióny, cibule šalotka, mouka hladká, máslo, pepř, citron, sůl, česnek, tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
41 názorů