Polévka z pečených brambor
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 304 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,71 g |
Tuky | 28,22 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 53,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i zbytek vařených brambor z předešlého dne, které upečeme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2011 12:16
12. 11. 2011 22:56
12. 11. 2011 22:48
12. 11. 2011 20:54
Díky, určitě jsem nedělala tuto polévku naposledy
1. 11. 2011 09:41
31. 10. 2011 20:49
31. 10. 2011 16:04
31. 10. 2011 15:25
31. 10. 2011 15:11
31. 10. 2011 15:06
31. 10. 2011 12:33
31. 10. 2011 12:22
Jen jsem chtěla dát příklad, že si dovedu představit tu chuť.
31. 10. 2011 12:04
31. 10. 2011 11:59
31. 10. 2011 11:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 51 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: polevka z pecenych brambor polévka z vařených brambor pečená bramborová polévka polevka z pečených z brambor polévka z pečeného celeru polévka ze zbytků brambory polévka z brambor polevky z brambor bramborova polevka z pecenych brambor bramboracka z pecenych brambor polévka z vývaru z brambor polevka z pečenych brambor a celeru polevka z vyvaru brambor polévka z pečených brambory polévka z vařených z brambor polevka s brambor polévka s vařených brambor polevka z bramor polévka z pečený h brambor polevka s pecenych brambor
Suroviny: brambory, celer, česnek, kmín celý, majoránka, smetana na vaření, vývar, máslo, sůl, olej
Polévka z pečených brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXLN
21 názorů