Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše
Suroviny
Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/
Nutriční hodnoty
Energie | 9 035 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,96 g |
Tuky | 112,11 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 129,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2011 18:05
Nechte diskusi, obrazek i nazev z kucharky zde je uz take a tim delam tecku nad tim vsim, ja bych dala neregistrovanym tak jedine moznost hvězdiček,jako jinde, ne komentare, to jinde nesmi neregístrované nikde cokoliv komentovat bez registrace na portálech náhledu.
2. 11. 2011 17:42
zizala: A co to zveřejnit...? Jako precedens...
2. 11. 2011 17:40
rebeka: taky souhlasím jenom se divím, že pořád někoho baví, ať už regi nebo neregi vyvolávat zbytečné rozbroje, nota bene kvůli názvu receptu
Také jsem si myslela,že pie je koláč z křehkého těsta sladký ,či slaný a ráda se nechám poučit a obzory si rozšířím.
Také jsem si myslela,že pie je koláč z křehkého těsta sladký ,či slaný a ráda se nechám poučit a obzory si rozšířím.
2. 11. 2011 17:36
o.k.Iva
2. 11. 2011 17:23
varilamyskakasicku: Ivo, prosím, nepiš Caps Lockem.
Jinak teda se zdá, že včera ta Věra Ende nebo jak se jmenuje, taky je někdo tady registrovaný
Jinak teda se zdá, že včera ta Věra Ende nebo jak se jmenuje, taky je někdo tady registrovaný
2. 11. 2011 17:16
Alžbětina Prknářová: koukni se na LIDUNKY PAJ, MA HO ZDE POD RECEPTEM??AA???
2. 11. 2011 17:04
rebeka:Souhlasím s Rebekou.Proč takové dohady?A chci se zastat Maris,protože mě přišlo,že jen komentuje.Já jsem si až do dnes také myslela,že páj je koláč.
2. 11. 2011 16:54
varilamyskakasicku:A proč jste neuvedla zdroj, zvlášť když používáte doslovný název?
2. 11. 2011 16:41
Obrázek z knihy a i název je tam nafocen pro ty, co pořád oponují, lidé, viz Lidunka zde, to tak i dělají
2. 11. 2011 16:37
cathleen: stojím si za svým, vše už včera bylo řečeno a vymazáno,a není normální,aby ve chvíli,kdy je recept už mimo obraz, aby se nějaký neregistrovaný jakoby tam zase ukázal, ale stojím si za tím, že pod neregistrovaným jsou lide registrovani a piši z jiných pc, jinak to nevidím, a nejde nyní jen o mne, stači si říci 1 + 1 víš to hned, jinak neregistrovaní "spí" a dost dlouho
2. 11. 2011 16:33
Lidunka: díky Lidunko, a máš páj také psán jako já, i kaše a nic vid??? No a tady je vidět, to co jsem psala, že jen určitým lidem zde se vždy napíše něco,aby diskusi rozpoutali, nejsi sama, u kterých se nic neděje, vidím to i u kytiček danaých u jídel a pak u druhých je to jinak- u druhých diskuse a diskuse,nestalo se mi to poprvé, jsem ráda, že jsi to tam hezky popsala, že u Tebe diskuse v Páji nebyla je to v lidech a o lidech, dávám tam obrázek z knihy "Kuchařky naší vesnice z r. 1974"
2. 11. 2011 16:14
varilamyskakasicku: Ivo, neregi. nic vložit nemohou. Jestli se ti nelíbí jejich komentáře, nevšímej si jich, oni časem přestanou. Ale nepiš, prosím, tak "silné" výrazy (pro mně nejsi nikdo) - tak jsme se tady nikdy nevyjadřovali, nikoho nevyhazovali.
Stojíš si za svým, to je dobře - sama víš, co jsi uvařila
Stojíš si za svým, to je dobře - sama víš, co jsi uvařila
2. 11. 2011 16:12
Vypadá to lákavě Jsem moc ráda, že pod mým receptem http://www.toprecepty.cz/recept/17271-chaluparske-... se tato diskuze nerozjela, mě by to dóóóst zamrzelo... Dávám bodíka
2. 11. 2011 16:07
Kadlik: díky, je divné, že ti neregistrovaní jen kritizují a sami nedají nic, je to dnes a denně a neco bych s tím udělala, být redakcí
2. 11. 2011 16:06
Alžbětina Prknářová: dám sem foto z knihy Kuchařky, celé i název, ted to fotím,už k tomu nic, zase jsi neregistrovaná, pro mne nejsi nikdo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept
Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček
Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5LL
62 názorů