Pórková polévka s Hermelínem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,61 g |
Tuky | 76,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2011 20:40
Přidávám se k ostatním hezky napsaným komentíkům pod touto chutnou polévečkou+13
20. 11. 2011 10:49
Mňam, ta je
19. 11. 2011 15:45
Jsem po jídle, ale super polévka+
19. 11. 2011 11:17
Tejajko, další pěkná polévečka, jako pro mě vařená Nemohu jinak, než ti dát 5.bod
19. 11. 2011 10:57
Krásná polévka i fotka Terezko
19. 11. 2011 10:44
vybusna: používam vývar z mäsa, takéto polievky, alebo jedlá, kde mi treba vývar vo väčšom množstve si naplánujem vtedy, keď varím mäsovú polievku. Sme doma len dvaja, a tak mi ostane polievka vo väčšom množstve, nerada jem pár dní po sebe to isté.
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
Tie taniere sú mimo sady, máme už niekoľko typov tanierov, tie s červeným okrajom sa mi už opozerali, vyberám ďalšie, ale niektoré nie sú dobré na fotenie, napr. tie Luminarc, presvecuje ich, hoci sú veľmi pekné.
19. 11. 2011 10:14
hyyyy, tejaja teraz prvykrat vidim, ze tie taniere nie su biele, ale po okrajoch zelenozlte...., alebo su to tie co ste dokupovali mimo sadu? Furt sa mi paci tento servis.
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?
k tej polievke....pouzivas vyvar z kocky, alebo si robievas zivy vyvar?
19. 11. 2011 09:43
Hm, myslím, že vím, co bude jako první chod k obědu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 24 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jaká postní jídla nám pomohou překonat období od masopustu do Velikonoc?
Další recepty
Tématické fráze: porkova polevka
Suroviny: cibule, olej, mouka hladká, vývar masový, sýr hermelín, nať petrželová, sůl, pepř mletý, chléb
Pórková polévka s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOk5
8 názorů