Pšeničné rohlíky (pečivo)
Suroviny
Porce: 8-9
Nutriční hodnoty
Energie | 8 882 kJ / 2 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,45 g |
Tuky | 49,75 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 353,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2012 15:34
Jsou nádherné +, určitě upeču
9. 1. 2012 11:40
indulina28: Jednoduše. Suroviny na omládek dobře promícháš v míse a zakryté necháš 45 minut kynout. Pak přidáš zbytek surovin, vymísíš těsto, které necháš 60-80 minut kynout, můžeš ho během kynutí i promísit.
Pak propracuješ, rozdělíš na dílky a ...dál podle receptu
Pak propracuješ, rozdělíš na dílky a ...dál podle receptu
7. 1. 2012 10:40
+1
7. 1. 2012 06:54
vas recept je velmi krasny a me se velice zamlouva,ale bohuzel nemam dom.pekarnu muzete mi prosim poradit jak to udelat i bez toho..diky a bodik je zaslouzeny
6. 1. 2012 22:23
Rohlíčky opravdu jako z pekárny-krásné malované+14
6. 1. 2012 18:29
Caty,nádhera. Koukám,že se vyvýjí 2.díl ?
6. 1. 2012 18:20
krása, jako vždy
6. 1. 2012 17:35
cathleen: moc Ti děkuji za vysvětlení. Zase jsem o něco chytřejší. Příště, až se budu chystat na rohlíky, tak příjdou na řadu tyto rohlíčky
6. 1. 2012 17:23
Moc krásné rohlíčky,vydařené jako vždy!+10
6. 1. 2012 16:19
Rohlíčky jak malovanéuž je mám vytisklé a vyzkouším od tebe Ivo je vše co se pečiva týče 9 je tam
6. 1. 2012 15:53
cathleen: ivo, všichni stárneme - tak musí i omládek
6. 1. 2012 15:39
děkuju všem za chválu, budu moc ráda, když vyzkoušíte. Včera jsem je dělala znovu (poprvé jsem si nenapsala gramáž jedné mouky), jako bulky, potřené jen vodou místo vejce a
6. 1. 2012 15:37
finneta: utěšuj se tím, že to nejsou bílé, vatové rohlíky a nejdou tak na tloušťku .....možná
6. 1. 2012 15:32
srettka:pošli recept na hrujabez
ivčo. co k tomu dodat. takže i tento rok je moje předsevzetí, že zhubnu, v čudu. o víkendu do nich půjdu.
ivčo. co k tomu dodat. takže i tento rok je moje předsevzetí, že zhubnu, v čudu. o víkendu do nich půjdu.
6. 1. 2012 15:28
BILKOVAI: Protože je v něm kvásek (omládek), který má kynout asi 45 minut a pak už být zapracován do těsta. Kdyby po jeho vykynutí následovalo vsypání zbytku surovin, předehřev a teprve míchání těsta, omládek by dál jen stál a stárnul, zaypán a zalit zbytkem surovin....
Mívám v kuchyni chladněji a tak když chci, aby mi těsto kynulo v teple, zapnu po jeho umíchání na 1-2 minuty program Pečení, pak vypnu a těsto nechám v zavřené pečce nakynout.
Mívám v kuchyni chladněji a tak když chci, aby mi těsto kynulo v teple, zapnu po jeho umíchání na 1-2 minuty program Pečení, pak vypnu a těsto nechám v zavřené pečce nakynout.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 13 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 15 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 15 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 15 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 24 minutami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 8 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 11 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 14 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 15 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 18 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 19 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 19 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
7 druhů domácího pečiva: Podle těchto jednoduchých receptů zvládnou chléb a pečivo i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: rohlíky z prášku do pečiva rohlíky recept domácí rohlíky s práškem do pečiva domácí rohlíky od hrušky recept na bílé pečivo domácí bílé pečivo recept rohlíky wwwhruska.cz domácí rohlíky z prášku do pečiva recept na rohlíky bílé pečivo recepty domaci rohlik s praskem do peciva hruška peče rohlíky bile pecivo recept domácí bílé rohlíky domácí pečivo hruška rohliky z prasku rohlík recept domaci pecivo od hrusky rohlíky z prášku do pečiva
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, cukr, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, sladěnka
Pšeničné rohlíky (pečivo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOpv
24 názorů