Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 493 kJ / 3 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 398,00 g |
| Tuky | 208,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 960 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekac v ktorom budeme piect vystelieme alobalom. Do krkovicky urobime hlboke zarezy asi v 6 cm odstupoch, tak aby sme ju neprerezali.
Krok 2: Polozime ju do pekaca a bohate napacujeme aj v zarezoch koreniacou emulziou. Nechame odstat do druheho dna.
Krok 3: Na druhy den do zarezov vlozime platok makkej udeniny, platok syra a naplatkovane zampiony. Alobal uzavrieme a dame piect do vyhriatej rury. Pred dopecenim alobal roztvorime a nechame zapiect.
Krok 4: Rezeme zosikma kde sa nam ukaze pekna mozaika. Ako prilohu podavam pecene zemiaky.
Zveřejněno 18. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradiční pečená krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgx
Moje poznámka
Netradiční pečená krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgx
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 48 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 10 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 26 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 51 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 52 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
krkovička recepty,
krkovička recepty,
krkovice nejlepší recepty,
pečené vepřové maso,
pečená vepřová krkovice,
pečená vepřová krkovice nejlepší recepty,
pečená vepřová krkovička,
vepřová krkovice pečená,
krkovička v alobalu,
výborná krkovička,
nadívaná krkovice,
pečená vepřová krkovice v alobalu,
vepřová krkovička v alobalu,
krkovička recept,
krkovička recept,
pečené maso v alobalu,
krkovička na žampionech,
vepřová krkovice v alobalu,
recept na pečenou krkovičku,
veprova krkovice pecena v alobalu
Suroviny:
krkovička bez kosti,
kořenová emulze medovo-pikantní,
šunka,
sýr,
žampióny
Komentáře (3)