Skořicovo-jablečná buchta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 860 kJ / 4 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,92 g |
Tuky | 204,42 g |
Vláknina | 29,25 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 515,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto jsem pekla ve dvou kulatých formách a stačilo péct 35 minut. Ovšem pokud se peče vše najednou, je potřeba počítat s delším časem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2012 19:49
Monika: puvodni recept se ke me dostal mailem a byl na babovku. Ja nemam babovkovou formu a mam jen dve mensi silikonove na kolace a taky nemam moc rada vysoke buchty.
25. 3. 2012 19:01
25. 3. 2012 18:43
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 27 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: jablečná buchta jablečna buchta bez vajec jablečná buchta se sodou suchá jablečná buchta buchta s jedlou sodou jablečná buchta s kousky jablek jablečná buchta do dortové formy jablečná buchta recept jablečné buchty jablecna buchta s jedlou sodou jablecna buchta z hladke mouky jablečna buchta ve formě jablečná buchta v dortové formě skořícovojablečná jablečná buchta bez másla jablečna buchta do formy jablecna buchta z hladke mouky skořicovo jablečné řezy buchta s kousky jablky suchá buchta s jablky
Suroviny: mouka hladká, cukr třtinový, máslo, jablko, vejce, skořice mletá, prášek do pečiva, soda jedlá, sůl
Skořicovo-jablečná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6O9
3 názory