Zajíc na mrkvi
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 174 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 92,50 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,66 g |
Sacharidy | 3,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohoto zajíce jsem dělala před lety. Měla jsem recept od kamarádky a snad jsem jej ještě nezapoměla. Vzpomínám si, že bych vůbec nepoznala, že je to divočina a moc nám chutnalo. Maso v kyselém mléku stratí pachuť divočiny. Bylo to skvělé i dnes..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2012 10:04
Dana61: no, ani já ho nemám tak často. Tohle jsem dělala po mnoha letech
17. 5. 2012 09:43
velmi lákavé udělám, ale nejdřív musím jako většina z nás ulovit toho zajíce
16. 5. 2012 11:40
+12
15. 5. 2012 20:36
parádička Jani
15. 5. 2012 19:48
Díky, holky
15. 5. 2012 19:23
recept se mi moc líbí
15. 5. 2012 18:00
Hmm, zajíce jsem už dlouho nedělala +
15. 5. 2012 16:53
paráda koření chilli-šípek je vynikající
15. 5. 2012 16:29
Pěkný receptíkzajíce jsem měla klasicky na smetaně,ale toto musí být dobrota
15. 5. 2012 16:00
candy: Jsme na tom úplně stejně. Já taky tak 10 let zpět a právě jsem dělala tady ten recept. Myslela jsem si, že to bude sladké, ale není. Ta omáčka nemá chybu
15. 5. 2012 15:24
Já měla naposledy zajíce snad před 10ti roky. Ale musím to napravit, podle tohoto úžasného receptu.
15. 5. 2012 14:15
Jana Remkova: aha, tak díky Jani
15. 5. 2012 14:03
varilamyskakasicku: Zajíce DNES!!! Zítra se mění akce. Čili šípek by měl být běžně každý den
15. 5. 2012 14:01
1974andrea: už to tady píšu, v Albertu. Díky
15. 5. 2012 14:01
Jana Remkova: tak díky, včera ho tam neměli,ale kouknu se tam zítra, mají tam toho zajíce nebo myslíš ten čili-šípek?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 17 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Zajíc je oblíbenou výhrou v tombole na mysliveckém plese. Umíte si s ním poradit?
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Tématické fráze: recepty divocina zajic recept na zajíce zajíc recept jak připravit zajíce zajíc recepty na divočinu zajíc maso ze zajíce recept na zajíce na divočinu zajíc recepty jak dlouho pečeme zajíce jak nejlépe pripravit zajice připrava zajice na pečeni recepty na zajíce ulovený zajíc příprava jak pripravit divocinu jak upect nejlepe zajice dietní zajíc divočina-zajíc zajíc a mrkev vařený zajíc
Suroviny: maso zaječí, mrkev, máslo, koření nové koření, jalovec, bobkový list, cibule, koření divočina, koření čili-šípek, sůl, slanina, mléko
Zajíc na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4V8n
19 názorů