Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 366 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,11 g |
Tuky | 73,56 g |
Vláknina | 15,95 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 8,72 g |
Sůl | 20,27 g |
Sacharidy | 120,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2012 16:49
27. 5. 2012 16:43
Všem, kteří se ozvali, velmi děkuji.
26. 5. 2012 17:19
za připomenutí receptu, mých dětských let a babiččiny kuchyně posílám veliký dík
21. 5. 2012 19:02
21. 5. 2012 10:06
21. 5. 2012 09:32
21. 5. 2012 00:07
20. 5. 2012 23:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 1 hodinou
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 7 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 9 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 30 minutami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 41 minutami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 1 hodinou
Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce
MaminkaVladuska uvařil před 2 hodinami
Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH
PetrPandy uvařila před 2 hodinami
Jablkový koláč s pudinkem
Kabatek uvařila před 3 hodinami
Jablkové kostky s pudinkem
Kabatek uvařila před 3 hodinami
Koláčky k odpolední kávě
Verunka 81 uvařila před 3 hodinami
Hovězí burrito (tex-mex)
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Další recepty
Tématické fráze: uzené maso se švestkovou omáčkou perníková omáčka švestková omáčka s perníkem uzené s perníková omáčka recept švestková omáčka na maso povidlová omáčka s uzeným masem švestkovoperníková omáčka švestkovoperníková omáčka omacka pernikova vyborna omacka k uzenemu kolenu krkovice se švestkovou omáčkou vamocni pernikova omacka povidlová omáčka s perníkem králík s perníkovou omackou krkovice s perníkovou omáčkou krkovička se švestkovou omáčkou švestková omáčka s perníkem podle babičky švestkova omačkas pernikem uzený se švestkami
Suroviny: maso vepřové uzené, bobkový list, cibule, česnek, koření nové koření, pepř černý, voda, máslo, mouka hladká, povidla švestková, perník strouhaný, cukr, maso uzené, koření hřebíček, skořice mletá, sůl
Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5VQB
8 názorů