Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 290,47 g |
Tuky | 42,62 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,34 g |
Sacharidy | 22,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2012 03:05
15. 6. 2012 20:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 5 minutami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 10 minutami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 59 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 1 hodinou
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 1 hodinou
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: maso pod čepicí kureci platek kureci platek s bramborem a oblohou kureci s čepicí platky se syrovou kuřecí plátek s vejcem kuřecí maso pod sýrovou čepicí kuřecí pod čepicí kuřecí prsa pod čepicí maso s čepicí recept kuřecí prsa s čepicí maso pod čepici - galerie
Suroviny: prsa kuřecí, koření grilovací, sůl, pepř, cibule, česnek, sýr eidam, smetana zakysaná, sůl, pepř, koření provensálské, vejce, olej, bujón drůbeží
Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB7W
2 názory