Marinované vepřové ražniči
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 801 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,71 g |
Tuky | 38,34 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 32,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžete použít jakékoliv vepřové maso, třeba i kýtu nebo krček, pokud není zrovna na řízek. Marináda maso dobře proleží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2023 12:59
21. 12. 2022 10:54
8. 12. 2022 20:53
31. 8. 2022 20:49
28. 4. 2017 21:49
27. 4. 2017 14:20
4. 8. 2016 19:16
4. 8. 2016 11:37
21. 4. 2013 10:59
21. 4. 2013 09:22
20. 9. 2012 14:22
20. 9. 2012 14:12
20. 9. 2012 14:08
20. 9. 2012 14:04
17. 9. 2010 14:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 21 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky
Další recepty
Tématické fráze: vepřové ražničí ražničí recept marináda na ražničí ražničí vepřové stejky příloha k ražniči grilované ražniči marinované vepřové maso ražniči na špejli do trouby ražničí na grilu marinovaná vepřová plec ražniči v troubě vepřové ražničí recept recept ražničí ražniči z vepřového masa výborné ražniči ražničí na grilu recept vepřová plec ražničí ražničí vepřové ražničí recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, špek, mouka hladká, olej, petrželka, šťáva citronová, majoránka, hořčice, česnek
Marinované vepřové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Jg
23 názorů