Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tradiční - kaše, uzené, okurka - netradičně

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 8. 2012 16:50

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip z časopisu Apetit. Neuvádím gramáže, každý podle počtu strávníků.

Je to opravdu vynikající!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

24. 8. 2012 19:31

Simona Kucerova: jo, Pilznerka je fér:yes::yes: a navíc nekecá:-8:-D:-D zdroj Apetit.. i Jahu;-):-K:-D:yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 8. 2012 19:29

1974andrea:líbí se mi tvůj přístup;-):yes::yes:

1974andrea 1974andrea

24. 8. 2012 19:23

chocolate:Já vím, ale už jsem to adminům napsala. Je totožný, tak je to zbytečné;-)

chocolate chocolate

24. 8. 2012 19:17

1974andrea:Andrej, když je tu milion pět buchet se zakysankou apod., tak myslím, že dva stejné se snesou.

1974andrea 1974andrea

24. 8. 2012 19:15

Teď ale spíš koukám, že bod za originalitu budu muset dát Jahůdce, protože stejný recept tu už je:-O. Ačkoliv jsem hledala pod různými hesly, nenašla jsem:-(. Takže omluva, Jahůdce přidám fotku a nechám recept smazat.;-)

chocolate chocolate

24. 8. 2012 18:53

Já se domnívám, že většina kuchařek sem přidává to, co jim doma chutnalo a je jedno, jestli jde o běžné jídlo, vychytávku nebo tzv. exotiku.
A že někdo přidává více rcp než druhý?Prostě je kreativnější, má dovolenou nebo je doma a má víc času...Co je na tom?
Každý recept si svého strávníka jistě najde.
A Andrea vaří zajímavě a jistě mnohé inspiruje.

abc

24. 8. 2012 18:49

1974andrea: No to nevím, jestli by se z Tvého předešlého komentáře dalo usoudit, že malou kritiku tedy přijímáš. Ale dyt je to vcelku jedno. :-) Posílám úúúúsměv ;-)

rebeka rebeka

24. 8. 2012 18:45

abc: ale přijímáme i kritiku..
já jsem třeba tohle jídlo nikdy nevařila, ani nechutnala.. přijde mi jako docela originální;-) to je můj názor.. sice vychvalující, ale neurážlivý:-K;-):-)

1974andrea 1974andrea

24. 8. 2012 18:44

abc:Tento netradiční recept je z časopisu Apetit, jak jsem uvedla v poznámce, takže případné komentáře možno psát i tam. Běžně nedělám a vy určitě také ne, bramborovou kaši s pečeným česnekem a okurkovou salsou. Já si ráda jídelníček obohatím o takhle malé změny a jsem spokojená. Nepsala jsem, že nepřijímám váš názor, naopak.;-)

abc

24. 8. 2012 18:40

1974andrea: No né, já to myslela tak, že třeba tohle dělám docela běžně. Pravda, bez okurkové vložky, ale s kys.okurkou na kostky. Třeba zrovna Ty a ostatní super kuchaři sem dáváte mnohem lepší krásy a dobroty. A to jako tady ženský příjímáte jen chválu? Taková jsou pravidla? Nebo zde člověk může říct i svůj neurážlivý, ač né zrovna vychvalující názor?

1974andrea 1974andrea

24. 8. 2012 18:36

abc:Také tomu příliš nerozumím:-? Myslím si, že nejsem ta, která sem vkládá okoukané a již několikrát se zde opakující recepty. ;-)A co byste si předtavoval/a sem vkládat? Ať se poučím:-))

rebeka rebeka

24. 8. 2012 18:34

Andrej, vypadá to skvěle:yes::yes: o chutích nepochybuju;-):-p
ukládám:-):yes::yes:

rebeka rebeka

24. 8. 2012 18:33

abc: nějak tomu nerozumím:-S:-S deník mé kuchyně:-?:-? ale o to přece jde, podělit se o to, co jsem uvařila a chutnalo...
takže tomuto komentáři nerozumím... a Mr. Pohlreich tady zaregistrovaný není, takže bohužel:-// třeba vy něco přidáte, ať mají TOPky glanc;-)

abc

24. 8. 2012 18:31

Hm, tak nevím, Toprecty nějak začínají strácet glanc originality a profesionálních výkonů :-S Bude to jistě dobré jídlo, to neupírám a dokonce chválím. Avšak poslední dobou mi to tu přijde spíš jako "deník mé kuchyně"...můj názor. Není to jen případ Andrey, ale i dalších - bohužel... :-(

jirholu jirholu

24. 8. 2012 17:59

Moc pěkný receptík na dobré papáníčko :-p:-D:yes:

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babský pokec deníčky jak upéct uzené jak upéct uzene maso jak upéct uzený recep z uzeneho masa rcp hrachova kaše jak upéct uzené na maso povidlo a to se mi nabidlo jak upéct uzené v troubě uzené maso a bramborová kašel bramborová kaše netradičně jak upéct uzenou kýtu uzený a kaše recep hrachova kase jak nejlepe upect uzene maso recepty recep na skvelou hrachovou kaši toprecty cuketa recep na kašel uzené maso netradičně hrachová kaše gramáž

Suroviny: maso uzené, brambory, česnek, mléko, máslo, sůl, okurky sterilované, hořčice dijonská, cibulka jarní, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Tradiční - kaše, uzené, okurka - netradičně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2Pz