Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 626 kJ / 3 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 3,97 g |
Vláknina | 8,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,05 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 917,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládá nebo spíše chutney se skvěle hodí ke grilovaným masům a sýrům. Výborně chutná s kozím sýrem nebo se sýry s bílou plísní na povrchu. Má pikantní, zvláštní kyselo-sladko-slanou chuť.
P.S. Zelená rajčata v tomto zpracování nejsou jedovatá, nebojte se.
Inspirace vychází z knihy Kuchařka Nero Wolfa, autor Rex Stout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2014 15:39
1. 10. 2013 17:58
16. 9. 2013 09:27
15. 9. 2013 12:33
16. 8. 2013 19:52
8. 11. 2012 18:44
8. 11. 2012 18:40
8. 11. 2012 18:38
8. 11. 2012 18:34
8. 11. 2012 18:10
8. 11. 2012 18:03
8. 11. 2012 17:40
8. 11. 2012 17:34
8. 11. 2012 17:19
8. 11. 2012 17:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 21 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 23 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 21 minutami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 30 minutami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 1 hodinou
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 3 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 3 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 4 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Marokánky: Lahodné placičky nesmí chybět na štědrovečerním stole
Další recepty
Tématické fráze: zpracovani zelenych rajcat zelená rajčata zpracování zelená rajčata recepty čatní ze zelených rajčat zelena rajcata zpracovani rajcat recept ze zelených rajčat jsou zelená rajčata jedovatá recepty ze zelených rajčat rajčatové čatní ze zelených rajčat čatný ze zelených rajčat zelená rajčata čatní zpracování rajčat recepty zelená rajčata jedovatá nakládaná zelená rajčata recepty recepty na zpracování zelených rajčat zelená rajčata jsou jedovatá hořčice ze zelenych rajčat recept na zpracování zelených rajčat recept zelena rajcata
Suroviny: rajče, sůl, citron, kůra citronová, cukr třtinový, cukr, skořice, ořech muškátový, zázvor, koření hřebíček, ocet balsamiko
Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLlm
17 názorů