Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,03 g |
Tuky | 222,12 g |
Vláknina | 16,23 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 726,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2017 18:37
11. 6. 2013 10:02
11. 6. 2013 09:09
8. 2. 2013 21:25
8. 2. 2013 19:21
6. 2. 2013 19:35
6. 2. 2013 19:31
Jedině, co mě napadá, péct pomalu a raději déle, protože tak piškot pomalu a rovnoměrně roste. Každá trouba peče jinak, ale tak 150-160st....
Ke konci, když už piškot krásně naběhne a vypadá, že je téměř upečený (ale je třeba světlý, tak přidat teplotu na 180-190st. a dopéct do barvičky.
6. 2. 2013 19:11
6. 2. 2013 19:10
7. 1. 2013 19:08
7. 1. 2013 11:03
Nemela bys nejaky recept i na dobrou polevku? Nejakou orientalni?
18. 12. 2012 16:56
6. 12. 2012 21:37
5. 12. 2012 08:50
4. 12. 2012 21:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 10 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 12 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 12 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 12 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 5 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 8 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 11 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 11 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 15 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 16 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 16 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 16 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Hanka22 uvařil před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Citronovou kůru snadno nastrouháme a uchováme do zásoby. Názorné video poradí, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: citronový koláč annabel langbein recepty recept na babetku recept na citronový koláč citronovy kolac recept recepty annabel langbein anabel langbein hrnkovy citronovy koláč recept s citronovy kury kolac anabel annabel langbein citronový koláč s pomerančovou polevou annabel langbein citronový koláč zdravy citronovy kolac kolac citronovy mrkvovo citronovy koláč citronovy koláč č s pudinkem citronovy přeliv citronvy kolac s prelivem pomerancovy preliv na buchty citronova buchta s pomeeancovym prelivem
Suroviny: mouka hladká, cukr, jogurt bílý, olej, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, prášek do pečiva, šťáva pomerančová, cukr třtinový
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
25 názorů