Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Milujete utopence, ale nechce se vám čekat několik dní než se uleží? Zkuste si připravit podstatně rychlejší variantu podle našeho receptu. Dopoledne nachystáte a večer můžete mlsat. Použít můžete párky, špekáčky nebo jinou uzeninu.
Suroviny pro 1
1
sklenice 0,5 litru
Nutriční hodnoty
Energie | 1 830 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,38 g |
Tuky | 31,87 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 32,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha: dobrý chlebík a pivko
V lednici údajně vydrží měsíc, nemám vyzkoušeno, vždy jsme snědli dřív :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2020 20:09
Meli jsme vcera k veceri - je to velice dobre a rychle se to dela i ji - diky, chutnalo to mne i manzelovi.
20. 2. 2017 01:10
Výbornééé díky.
20. 2. 2017 01:09
harry:
6. 2. 2017 22:27
Dnes jsme s přítelkyni zkoušeli tak uvidíme dáme vědět jak to dopadlo
14. 7. 2016 07:29
Já bych řekl,že utopence si většina lidí umí vyrobit - každý trochu jinak,někdo ostřejší,kořenější,z různými doplňky (jasná je cibule,okurka,feferonka aj.) * Ale tenhle "recept" nejsou utopenci,ale salát zn. co dům dal ! Ten kdo to propaguje musį mít kachní žaludek. Pryč s párkama !
6. 4. 2016 15:22
Na mě dost hořčice, dala jsem víc kečupu a jsou
16. 2. 2016 00:08
Růžena:Síííím o receptík na ten rumcajs salát.nikde ho nemůžu koupit zkusil bych domácí verzi.Díky a pohodovej den Iron Pepé
13. 2. 2016 18:26
Rád bych nějakých lahůdkových receptů,prosím zdělte návody,děkuji Jankovský
10. 2. 2016 20:04
roman: Váš recept ? V podstate totožný recept mám z knihy Petra Novotného : Ham a mňam. Suroviny na nálev sú skoro totožné, akurát k tej údenine a cibuli ide ešte paprika a paradajky + uhorka.
https://www.toprecepty.cz/recept/21641-cinsky-rapl...
https://www.toprecepty.cz/recept/21641-cinsky-rapl...
10. 2. 2016 17:45
Koukám jak se za roky můj recept rozšířil po netu lidičky chuť zvírazníte přidáním Provensálského koření ještě větší bašta
4. 2. 2016 20:49
harry: Já to dělám jako salát (určitě ne utopenci a ještě z párků). Jako se dělá Zbojnický salát (Rumcaj...)- majonéza (pro lehkost nastavuji trochu bílým jogurtem), cibule, sladokys.okurka, naložená kapie, sůl, pepř,příp. feferonka,tak toto je jako alternativa (ale ze špekáčků). Skutečně vynikající dobrůtka, proto možno již večer konzumovat a cibule pěkně zvláční (platí pro oba saláty).
30. 1. 2016 18:29
Presne ako tu vyššie niekto píše - prvý krát počujem že do utopencov sa dáva horčica a kečup, prepáčte ale to je čo za gebuzina
29. 1. 2016 16:29
Mám recepty na 135 druhů utopenců,ale s kečupem,majonézou a olejem ani jeden.To nejsou utopenci.
25. 1. 2016 20:52
Ještě přidat kyselou okurku nakrájenou na nudličky, přidat trochu majonézy a je z toho Ševcovský mls
25. 1. 2016 20:24
Ba ne teo, jsou to utopenci, wikipedia má vždycky pravdu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 52 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 5 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 19 minutami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 46 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 54 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 2 hodinami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí chuťovky k pivu: Upečte slané tyčinky nebo párky v županu za pár korun
Lámete si hlavu s vánočními dárky pro své blízké? Už nemusíte, ukrývají se přímo ve vaší kuchyni
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení
Další recepty
Tématické fráze: naložení utopenců recepty utopenci z párků utopenci s kecupem a horcici utopenci z párků recept na naložení utopence naložení utopenci jak naložit špekáčky utopenci hned k jídlu jak vyrobit utopence jak naložit buřty utopenci v majonéze recept na utopence utopenci recept utopenci z kabanosu salat z utopencu utopenci v marináde utopenci s párků utopenci utopenci s kecupem utopenci v kecupu
Suroviny: špekáček, cibule, ocet, olej, hořčice plnotučná, omáčka worcesterová, kečup sladký, omáčka chilli, voda
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX3z
64 názorů