Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 599 kJ / 1 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,21 g |
Tuky | 23,96 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 40,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2013 13:18
Dostala jsem kousíček jeleního masíčka ,ale jenom 750 gr.
a jdu to v sobotu risknout ! Fotečku pošlu !
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
13. 2. 2013 19:22
Ivanko, tak ten se Ti teda povedl![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
Hned bych si dala ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
8. 2. 2013 11:37
úžasná barva - mňam![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
7. 2. 2013 09:24
To je ale parádní gulášek![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
6. 2. 2013 22:20
Jana Remkova:![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
ty Jani, to není špatný nápad
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
6. 2. 2013 21:58
Já se naštvu a asi půjdu na lov!!![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
6. 2. 2013 21:24
Veronika.Hrozna: aha, tak to je zase jedna bezva vychytávka, děkuji Veru
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
6. 2. 2013 21:20
varilamyskakasicku: Gulášek ze srnčího nechej uvařený den uležet.
Srnčí nabere do sebe chuť z omáčky až za 12 hodin. Takže vařit den napřed a schovat!!!!!!
Srnčí nabere do sebe chuť z omáčky až za 12 hodin. Takže vařit den napřed a schovat!!!!!!
6. 2. 2013 21:15
Veronika.Hrozna:
díky za vyčerpávající informaci, viděla jsem také dančí, ale vzala jsem si srnčí, jelení a kančí, tak něco mám v mrazáku, časem zkusím to srnčí, když píšeš, že je jemnější, tak uvidíme
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
6. 2. 2013 21:11
varilamyskakasicku: Dančí je skoro jako hovězí,někdy dost tuhé musí se dýl péct a nebo vařit je takové dietní ! Má málo charakteristickou vuni i chuť.Není docela špatné ,ale na ten tvuj recept se bohužel nehodí! Ono na guláš klasický to ano,ale na tento určitě ne ! Jelen je jemnější po vláknu a umím si ho docela představit ze srnčího je jemnější a při pečení se nevysuší,dančí ano! Nemáám ! Sežráno!![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-(( :-((](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/14.png)
6. 2. 2013 21:11
Ivi, to je nádhera
Zajímavý receptík
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
6. 2. 2013 21:02
Veronika.Hrozna: já zase dančí neznám, tak až se namane, dlouho jsem Tě neviděla
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
6. 2. 2013 21:01
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
6. 2. 2013 20:56
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Až se nějaký jelen namane !
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 10 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 12 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 12 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 12 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 5 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 8 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 11 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 11 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 15 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 16 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 16 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 16 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Hanka22 uvařil před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš v troubě jelenní guláš jelení guláš jeleni gulas z trouby jeleni guláš v troubě gulas z jelena recept na jelení guláš klasický jelení guláš hovězí guláš s kapií jak naložit jelena jelení ořech dietní recept na jelena jak varit z jelena jelení recepty kančí guláš s kapii recept na jelení guláš s marmeládou hovezi gulas s kapiji jelení cibulář jelení guláš na pivě pokrmy z jeleního masa
Suroviny: maso jelení, pepř, koření nové koření, rozmarýn, maso, protlak rajčatový, cibule, koření gulášové, víno červené, sádlo, pepř mletý, sůl, džem, nať petrželová, kapie sterilovaná, strouhanka chlebová
Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgqm
14 názorů