Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,30 g |
Tuky | 37,91 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 2,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejsem expert na steaky, což mě velice mrzí. Doufám,že se jednou k někomu, kdo je bezvadně umí“nasáčkuju“na ochutnávku. Protože jsem měla ale opravdu nádherný kousek masa z mladého kusu a bála jsem se,že to pokazím, tak jsem zaexperimentovala se surovinami i přípravou a nelituji. Maso bylo v lednici naložené 2dny, pomerančová kůra nezhořkla a nebylo to vůbec na škodu. Pěkně osmahnuté na másle chytilo krásnou barvičku a poté dodělané v alobalu v papiňáku bylo měkounké a na řezu slabě narůžovělé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2013 11:14
Aničko - k této kráse bylo snad již řečeno vše - takže jenom shrnutí - skvost
21. 2. 2013 10:23
Vážení a milíS takovou reakcí jsem nepočítalaAni nevíte,jak mě vaše moc milé komentáře potěšilyMám opravdu radost nejen z nich,ale i z toho,že se jídlo povedloByl to totiž takový hokus pokus.Buď to vyjde,nebo že budu potichu jako pěna a"zmrvené" maso dodělám v hrnci v puštěné šťávě na způsob nějaké roštěnky
Jak píše Colombomnozí řeknou že jsem kvalitní maso"zabila"ale ta chuť opravdu stála za toKdybych maso připravovala na pánvičce,určitě by to byl v závěru vysušený nepodarek
Ještě jednou díky všemJen mě mrzí,že toho bylo málokdo se tady chystal-prosím nejezděteKdyž,tak na něco jiného
Jak píše Colombomnozí řeknou že jsem kvalitní maso"zabila"ale ta chuť opravdu stála za toKdybych maso připravovala na pánvičce,určitě by to byl v závěru vysušený nepodarek
Ještě jednou díky všemJen mě mrzí,že toho bylo málokdo se tady chystal-prosím nejezděteKdyž,tak na něco jiného
21. 2. 2013 09:39
Super nápad Ani, marináda bude dobrá, dělávám podobné, takže mohu jenom doporučit a na tu přípravu jenom valím oči, asi takhle
21. 2. 2013 09:05
21. 2. 2013 08:59
tak toto....je to dokonale...
21. 2. 2013 08:24
jarka skrobakova:Jaruš, vezmem Rebi a edéééém
21. 2. 2013 08:20
Jsi královna papiňáku Krása - recept i fotka
20. 2. 2013 22:36
Maso vypada naprosto dokonale, krasna barva....moc pekny experiment...
20. 2. 2013 21:57
Aničko dušinko, to nádhera, nejraději bych přijela se Senky Janičkou, mega bod posílám za vše i za foto
20. 2. 2013 20:49
Ani, luxus za hodinu a dvacet minut jsem u Tebe, prosím pořádnou porci
20. 2. 2013 20:47
Krása. Sice jsem nevyzkoušela,přesto boduji ,což také většinou nedělám. Nevím,jestli vyzkouším,u nás ocením hovězí bohužel jen já sama.
20. 2. 2013 20:44
Aničko - paráda. Já sice papiňák už delší dobu vůbec nepoužívám, ale vypadá to dokonale
20. 2. 2013 20:43
Teda Aničko to je nádhera jen jsem polkla
20. 2. 2013 20:38
Aninko, povedlo se ti to dokonale.. foto hovoří za vše.. jen se zakousnout, veliká krása
20. 2. 2013 20:38
Tez "cucim" jak se zadarilo. Maso vypada fantasticky, rekla bych, ze mate talent neuveritelny! Nepochybuji, bude to hodne dobre.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 11 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 16 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 17 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 19 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 7 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 7 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 7 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 8 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 8 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 8 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 10 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na pomerančích jak dlouho dělat hovězí v papiňáku hovezi kyta v papinaku steak v papináku maso na citronovém pepři nalozeni masa do citronove a pomerancove stavy hovězí maso s pomeranci v steak na pomerancich hovězí na pomeranči hovězí maso na pomerančích hovězí maso s pepřem alobalu jak otevřít mlýnek kotányi hovezí steak v papinaku steak z papinaku recept hovezi na pomerancich hovezi steaky v tlakaci hovězí plátky na na pomerančích hovezi z papinaku recepty steak v v papiňáku hovězí kyta na pepři
Suroviny: kýta hovězí, pepř citronový, olej olivový, pomeranče, máslo, pomeranče, omáčka sojová, sůl, alobal
Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6nM
35 názorů