Křížkové bochánky
Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Energie | 14 213 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,34 g |
Tuky | 22,09 g |
Vláknina | 51,46 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 690,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2013 00:19
23. 3. 2013 21:49
23. 3. 2013 21:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 40 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: bochánek ze špaldové mouky bochánek po vyndání z trouby špaldové bochanky kvaskovy bochanek jablečné bochánky mrkváky z celozrnné mouky jihočeský velikonocní bochánek placicky hanky krizkove recepty hanky kříškové bochánky ze špaldové mouky
Suroviny: kvas žitný, voda, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka pšeničná, fruktóza, fruktoza vanilková, mléko obilné, vajahit, pyré jablečné, voda, meruňky sušené, sultánky, skořice, květ muškátový, zázvor sušený, mouka špaldová hrubá, máslo, podmáslí, mléko, med
Křížkové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4Pr
3 názory