Vepřová plec na halali
Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované směsi. Po provaření záklechtky už jen lehce doladíte podle vlastní chut
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 115 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,55 g |
Tuky | 90,45 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 87,68 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2011 16:39
Evik díky Musím to taky ještě jednou uvařit a dát nové foto. Ach ty začátky zde
2. 3. 2011 15:37
Dneska jsme to okoštovali a super. Výborný nápad a chutnalo to všem. Jen jsem si to upravila rovnu na plátky a nevařila jsem to maso vcelku. Moc děkuji
26. 2. 2011 15:44
Stomart díky.
26. 2. 2011 13:50
Teď jsem dovařil a výborné
3. 2. 2011 00:48
Aničko, tlakáč je super výmysl!!
3. 2. 2011 00:27
Jani,tlakáč máš v pořádkukdyž se dělá maso vcelku,tak to trvá o těch 10-15 minut dýl,než porcovanéHalali používám také a je to supertobě další bodík+8
3. 2. 2011 00:21
Andynnka máš recht!!
2. 2. 2011 21:51
Jo jo,z halali je to nejlepší,poradila mi to takhle švagrová a už jí od té doby dělám jen takhle.
Z hovězího by mi jí doma nikdo nesnědl,takže jedině vepřové,občas masíčko do halali přes noc naložím,to je pak bašta,masíčko je pak krásně chuťově cítit po halali,je to prostě mňamka.Zrovinka zítra budu dělat k obědu,už se na ní moc těším.
Z hovězího by mi jí doma nikdo nesnědl,takže jedině vepřové,občas masíčko do halali přes noc naložím,to je pak bašta,masíčko je pak krásně chuťově cítit po halali,je to prostě mňamka.Zrovinka zítra budu dělat k obědu,už se na ní moc těším.
20. 4. 2009 08:54
Merylas a opět krásná fotečka! Mi se někdy ty záběry z blízka nevedou, ikdyž mám nastaveno "blízký záběr", blíže, než 70 cm. Ty detaily na jídle jsou úžasné a mnohé napoví.
19. 4. 2009 22:44
Halali mám dělané doma jako polotovar. Použila jsem ale kuřecí prsíčka, potřebovala jsem "rychlý" oběd. Oproti receptu jsem použila sladkou smetanu. a bodík
3. 4. 2009 09:06
Co říci. Ňamka !! +bodík
1. 1. 2009 18:17
Janičko,tak tahle omáčka mě velice překvapila,jak byla rychle hotová. A nemusí se nakládat,to je spousta času ušetřeného.Moc všem chutnala.Dávám velikou 1.
21. 12. 2008 19:02
Boubelina, no, však ano, já taky, je to v podstatě totéž, jen nechci, když je to z plece, aby někdo říkal, že název je zavádějící, tak jsem si nějaký vymyslela a je to i tak moc dobré. Hovězí je drahé, tak proč nepoužít i vepřové? Nezbyla mi ani malinkatá porcička a to vím, že všem doma moc chutnalo.
21. 12. 2008 15:38
já dělám z halali svíčkovou je super. koukám,že je to skoro stejný
21. 12. 2008 13:55
Jo po zvětšení ji vidím a už vím. Zakoupím do špajzky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 4 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 5 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Jak udělat dobrý houskový knedlík? Uvařte ho z kynutého těsta. Klasický recept nezklame, knedlíky se zaručeně povedou
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec svíčková z halali z vepřové kýty vepřová plec recepty vepřová plec recept veprové maso na halali svíčková z vepřového masa s halali svíčková z vepřového masa a halalí recepty vepřová plec halali recept maso na halali recept vepřová plec halalí recepty recepty s halali plec recept recepty z vepřové plece recepty z halali vepřové maso s halali veprova svickova z halali hovězí na halali vepřová svíčková s halali
Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, olej, halali, bobkový list, koření nové koření, voda, smetana zakysaná, mléko, máslo, cukr, mouka hladká
Vepřová plec na halali
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRxN
32 názorů