Omeleta ze zbylých kynutých knedlíků
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2013 17:37
proti tomu nemam ani pul slova..:)..omeleta uz se da..:)
1. 9. 2013 09:49
xjurny:
1. 9. 2013 08:45
mata3636: název receptu jsem změnil a smazal jsem i komentáře, které se netýkaly receptu.
31. 8. 2013 23:08
stačilo by zmeniť názov - napr. na knedlíková omeleta - a bolo by po probléme
19. 3. 2012 16:30
Hellka - naozaj tak zalezi na datume? Mne pomohol 3 roky a 3 mesiace neskor. Zo zasady jedlo nevyhadzujeme. A Tak som rozmyslala, co s uz trochu starsimi knedlami. Vyskusala som tento recept a mal velky uspech. Kecup som vymenila za paradajkovy pretlak s talianskymi koreninami a cesnakom. Sice to dlhsie trva, ale je to chutnejsie. Urcite este zopakujem. Vdaka za recept
27. 12. 2008 15:33
já bych hlavně nedala na pizzu KEČUP!!!
24. 12. 2008 16:26
vybusna, nič si z toho nerob, ja tiež pchám do mrazáku zvyšnú knedľu. Minule som tam mala 4 zvyšné kúsky
24. 12. 2008 11:18
no pizzu by som tiez z knedlikov nerobila...sice som to davno nerobila, ale ked nam nieco zvysilo, tak ta prazenica s opecenou knedlou je vynikajuca vec...neviem preco davam zvysky knediel do mraznicky, ked to aj tak potom vyhadzujem sliepkam....na tu prazenicu som uz uplne zabudla...dakujem za pripomenutie tejaja
24. 12. 2008 06:37
Poznám niečo podobné, ale knedlíky sa režú na kocky, dávajú sa na cibuľkový základ a potom sa zalievajú vajúčkami. Ale sa premiešavajú takže je to niečo na spôsob pražemice. Toto je iné, keď budem mať zvyšná knedlíky, vyskúšam.
23. 12. 2008 23:07
No nevím, zrovna tenhle recept přidávat v předvečer Štědrého dne...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 50 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: co se zbylymi knedliky co se zbylým knedlíkem zbylé houskové knedlíky zbylý houskový knedlík co se zbylým houskovým knedlíkem co ze zbylého knedlíku co z knedliku co s knedlíkem recepty z knedlíků knedlíková pizza co se zbylimi knedliky zbylé bramborové knedlíky co se zbylými houskovými knedlíky zbylých co se zbylím knedlíkem omeleta z houskových knedlíků z knedlíku co se zbylou knedlou co ke knedlíku zbyly
Suroviny: knedlík houskový, salám, cibule, houby, sýr, vejce, olej
Omeleta ze zbylých kynutých knedlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDv5
10 názorů