Jemná hořčičná polévka s celerem a smetanou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 623 kJ / 1 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,96 g |
Tuky | 89,17 g |
Vláknina | 16,77 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 49,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/36520-smazene-patr...
Pokud nemusíte hořčici, použijte třeba kari koření. Celerovou bulvu lze nahradit řapíkatým celerem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2013 12:11
7. 10. 2013 15:29
6. 10. 2013 20:13
6. 10. 2013 18:36
6. 10. 2013 17:18
6. 10. 2013 16:12
6. 10. 2013 16:01
6. 10. 2013 15:30
6. 10. 2013 15:18
6. 10. 2013 15:11
6. 10. 2013 14:30
6. 10. 2013 14:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 17 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 19 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 6 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 6 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 6 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 7 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 7 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 7 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 7 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 9 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Jaké jídlo si připravit na trek. Co s sebou pod stan, abychom se moc nepronesli a zároveň měli to nejdůležitější
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Další recepty
Tématické fráze: kuchařka recepty jemná hořčičná omáčka horccna polévka recept horticna polévka hořčicová polévka
Suroviny: cibule, bulva celerová, vývar zeleninový, mouka hladká, máslo, olej, smetana kysaná, mléko, paprika čerstvá žlutá, hořčice, cukr
Jemná hořčičná polévka s celerem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArVB
12 názorů