Koláčíček
Koláč inspirovaný tradiční francouzskou pochoutkou tarte boulangere. Jde o poměrně finančně nenáročný moučník, je rychle hotový a ještě rychleji snězený. Těsto je křehké a křupavé. Pokrývá ho pořádná vrstva jablíček, která pak doplní pikantní meruňková marmeláda.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
koláčová forma
Nutriční hodnoty
Energie | 10 264 kJ / 2 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,63 g |
Tuky | 103,15 g |
Vláknina | 28,35 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 308,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2013 22:17
19. 10. 2013 21:32
19. 10. 2013 20:08
19. 10. 2013 19:59
19. 10. 2013 19:33
děkuji vám moc všem
19. 10. 2013 18:56
19. 10. 2013 18:46
19. 10. 2013 18:39
Takéto nejaké cesto je na pivný štrúdl, ak sa dobre pamätám.
19. 10. 2013 18:20
19. 10. 2013 18:19
19. 10. 2013 18:13
19. 10. 2013 18:12
19. 10. 2013 18:03
a na jablká ani trochu cukru, ani do cesta?
19. 10. 2013 17:55
19. 10. 2013 17:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 10 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 13 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 41 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 47 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 báječných receptů z listového těsta na každý den. Chutnají nasladko i naslano
Proč se dává pivo do těsta? Nejčastěji ho přidáváme do těst na rohlíky
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: meruňková buchta strakoničáky granárové jablko v kauflandu pivný štrudl recept na strakoničáky strakoničáky recept
Suroviny: mouka hladká, sůl, tuk 100%, pivo světlé, jablko, šťáva citronová, máslo, cukr vanilkový, marmeláda meruňková, rum, olej
Koláčíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGxp
32 názorů