Chilli džem
Delikátní záležitost, jakou je sladce pálivý džem z chilli a paprik, nemůžete při zpracování úrody ze zahrádky opomenout. Příprava není složitá a podle našeho propracovaného receptu ji určitě zvládne i začátečník.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
6 skleniček o objemu 250ml
Nutriční hodnoty
Energie | 17 898 kJ / 4 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 0,90 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 060,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to pikantní pochoutka, výborná především k sýrům. Hodí se i k masu či k jednohubkám nebo sendvičům
Zdroj: Apetit z r.2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2013 18:25
21. 11. 2013 18:17
21. 11. 2013 17:56
21. 11. 2013 16:29
21. 11. 2013 15:52
21. 11. 2013 15:39
21. 11. 2013 15:19
21. 11. 2013 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 43 minutami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 1 hodinou
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 14 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 15 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 16 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 18 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 19 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Šuei-ču-žou po česku. Jak nejlépe připravit slavnou masovou specialitu?
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Další recepty
Tématické fráze: zpracovaní feferónek chilli marmeláda recept zpracování chilli papriček jak zpracovat chilli papričky marmeláda z feferonek zpracování čili papriček chilli papričky zpracování čili džem džem z chilli papriček jak zpracovat feferonky chilli marmeláda recepty chilli marmelády recepty čili marmeláda jahodová marmeláda s chilli feferonka zpracování jak zpracovat čili papričky zpracovani cili papricky jahodová marmeláda s chilli recept feferonky zpracování chilli jam
Suroviny: chilli paprika čerstvá, paprika čerstvá červená, cukr želírovací, ocet jablečný, sůl
Chilli džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX57
23 názorů