Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,12 g |
Tuky | 151,93 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 3,23 g |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2014 13:18
7. 1. 2014 18:50
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží
7. 1. 2014 18:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 29 minutami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí játra po tyrolsku drůbeží játra po tyrolsku jatra po tyrolsku vepřová játra po tyrolsku játra po bavorsku kureci jatra po tyrolsku bavorska jatra bavorske játra tyrolské hovězí játra leber recept na vepřové játra bavorská vepřová játra po tyrolsku videorecept krůtí játra po tyrolsku bavorská na játra játra po tyrolsku s s bramborami jatra po německu drubeží játra po tirolsku tyrolsko recepty tyrolske játra recept hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny: játra hovězí, slanina, pepř mletý, sůl, mrkev, petržel, celer, cibule, máslo, olej olivový, vývar zeleninový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, mouka hladká, mléko, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, šťáva citronová
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
3 názory