Dr. Voštěpův chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 564 kJ / 1 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,25 g |
Tuky | 9,68 g |
Vláknina | 19,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 363,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kůrka je křupavá, a chleba přesto měkký. Druhý den kůrka svou křupavost ztratí, chleba je výborný minimálně 4 dny (zjišťováno na pro tyto účely odloženém krajíci )
Chleba je lehounký, voňavý, sytící a má úžasnou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2014 16:13
4. 2. 2014 08:28
3. 2. 2014 22:24
2. 2. 2014 20:45
31. 1. 2014 08:27
30. 1. 2014 18:05
30. 1. 2014 16:34
30. 1. 2014 08:31
Ti, kdo vyzkouší péct třeba na kameni nebo bobrovkách, by si hrnek s vodou do trouby dát měli.
29. 1. 2014 20:42
29. 1. 2014 20:24
29. 1. 2014 18:49
29. 1. 2014 17:15
29. 1. 2014 14:49
29. 1. 2014 13:34
29. 1. 2014 11:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 minutami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 18 minutami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 26 minutami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 28 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 35 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 42 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 46 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 51 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 52 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak udělat drožďové knedlíčky do polévky a jak je zmrazit. Jejich příprava se vyplatí!
Další recepty
Tématické fráze: dr.voštěpův chleba recept na chleba litinový hrnec na pečení chleba recepty ze zbylého chleba chleba fifty fifty dr.voštěpův pečení chleba top recepty chleba recept ze zbylého chleba recept chleba dr,voštěpův chléb recepty z litinové ho hrnce recepty na chleba zbyly chléb rwcepty zbylý chléb recept krupava kurka na chlebu chleba s bigou bigu na chleba bigu na chleba chleba v litinové domaci chleb do truby
Suroviny: voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, droždí, voda, droždí, mouka hladká, sůl, kmín drcený
Dr. Voštěpův chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Njy8
36 názorů