Paglia e fieno s fazolemi
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 883 kJ / 1 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,35 g |
Tuky | 60,23 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 868 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...
Honzík si na víkend vymyslel, že chce fazole a já byla bez nápadu, tak jsem mrkla na net a do oka mi padl recept z Apetitu. Nebylo to špatné, určitě ještě někdy zopakujeme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2014 10:36
Nádherný recept!
20. 5. 2014 22:05
krásny recept...
20. 5. 2014 07:11
Kdybychom to chteli prelozit do cestiny znelo by to takto:"Rezance slama a seno s fazolemi".
Tagliatelle = rezance (tagliare = rezat, dokonce jisty prof. Jakub Hron (1840-1921) je pojmenoval riznice (hacek na "r" a carka na 1. "i")
Paglia = slama
Fieno = seno
Jen dodam, ze vsude je to "Paglia e fieno", nikde se nepreklada a nepise ani slovo tagliatelle. Max. na jidelnim listku vam v zavorce vysvetli oc jde, tedy o vajecne rezance dvou barev. Ono i slovo "nudle" neni zrovna moc "ceske".
Jinak moc hezky recept a krasne foto, jako ze zurnalu, Italove by urcite pridali syr, ale to je o osobni chuti.
Tagliatelle = rezance (tagliare = rezat, dokonce jisty prof. Jakub Hron (1840-1921) je pojmenoval riznice (hacek na "r" a carka na 1. "i")
Paglia = slama
Fieno = seno
Jen dodam, ze vsude je to "Paglia e fieno", nikde se nepreklada a nepise ani slovo tagliatelle. Max. na jidelnim listku vam v zavorce vysvetli oc jde, tedy o vajecne rezance dvou barev. Ono i slovo "nudle" neni zrovna moc "ceske".
Jinak moc hezky recept a krasne foto, jako ze zurnalu, Italove by urcite pridali syr, ale to je o osobni chuti.
20. 5. 2014 05:23
Jana Remkova: Jani, já taky ne, ale přeci jen to není můj originální recept, tak jsem ho neměnila
19. 5. 2014 22:52
Recept se mi líbí, ale nemusím zrovna ty cizí názvy
19. 5. 2014 19:58
Krásné
19. 5. 2014 17:52
Hezky to vypadá
19. 5. 2014 16:20
... nádhera
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Pajerský koláč: Pouťový koláč našich babiček, na který jsme už málem zapomněli
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: tagliatelle paglia fiveno tagliatelle a fazole recepty těstoviny paglia
Suroviny: fazole černé, olej, máslo, šalvěj, pórek, šunka drůbeží, vývar, těstoviny paglia e fieno
Paglia e fieno s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EW8
8 názorů