Broskvový salát s cibulí
Suroviny pro 2
2
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
K receptu jsem dospěl vlastně z nouze: bylo málo rajčat, tak jsem je doplnil broskvemi.
***
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2017 12:07
casino: tie zeleno - čierne (neviem, ako sa správne nazývajú) talianske paradajky sú skvelé, ale u nás ich málokedy vidno. Ja som ich existenciu kedysi objavila v It.
10. 9. 2017 11:16
Sním kdeco až na římský kmín a zelený koriandr, na které si pomaloučku zvykám...
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát mě přiměla ve všech mých dvou receptech v surovinách dopsat slůvko "pevná" https://www.toprecepty.cz/recept/37852-rajcato-ces...
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát mě přiměla ve všech mých dvou receptech v surovinách dopsat slůvko "pevná" https://www.toprecepty.cz/recept/37852-rajcato-ces...
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
2. 8. 2014 13:02
tejaja:
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...
24. 7. 2014 12:22
Nemiešala som, len som zálievkou poliala ovocie a zeleninu. Zdalo sa mi to estetickejšie. Do zálievky som nedala cukor, broskyne sú sladké dosť, a použila som biele korenie, nie čierne. To biele korenie na broskyniach urobila veľký kus práce, ani by som to nebola povedala. Mne to chutilo, kto nemá rád kombináciu ovocia a zeleniny, príp. slanú chuť na ovocí, nech si to radšej nerobí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 7 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 10 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 10 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 10 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 3 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 6 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 9 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 9 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 12 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 14 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 14 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 14 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Hanka22 uvařil před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat pesto z bršlice kozí nohy. Úporný plevel se uplatní i v kuchyni
Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: cibule na měsíčky rajcatovo broskvovy salat broskvový salát,recept
Suroviny: broskve, rajče, cibule, olej, citron, sůl, cukr, pepř
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
4 názory