Alstroemérie
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovocné pasty do krémů si připravuji sama přes léto postupně tak, jak ovoce dozrává.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2014 14:00
Velmi krásné Máš opravdu talent a velkou trpělivost
6. 8. 2014 17:54
Smekám!!!!
6. 8. 2014 09:45
Krásné, škoda jíst Jo samouk, máš talent
6. 8. 2014 09:43
Krásná práce.
6. 8. 2014 09:42
HankaR.: Ano, všechno je jedlé (kromě drátků a floristické pásky, které byly použity při výrobě květiny). Jsem samouk, ale baví mně to
6. 8. 2014 08:52
Ani se nechce věřit,že toto je jedlé
Je to krása a ty jsi velice šikovná
Je to krása a ty jsi velice šikovná
6. 8. 2014 07:10
Cože??? To je jedlé a vytvořené rukama???
6. 8. 2014 07:00
kráása
5. 8. 2014 22:42
... tak to je teda věc. Čučím jak puk
Taková jedlá Adéééla
Taková jedlá Adéééla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 18 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 1 hodinou
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 8 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 8 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 8 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 9 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Agatha Christie: Slavná spisovatelka ráda jedla, šlehačku konzumovala po litrech a na velikost porcí musel dohlížet komorník
Další recepty
Tématické fráze: jedlé květy z fondantu
Suroviny: korpus piskotový, krém malinový, marcipán
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
9 názorů