Zvolenské závitky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 325 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,98 g |
Tuky | 21,62 g |
Vláknina | 10,21 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 665 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 14,86 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2009 13:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 2 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 4 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 7 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 7 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 8 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 9 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: zvolenský závitek drůbeží karé hrníčková buchta z cukiny hovězí zvolenská závitky karé vepřový závitek zvolenský zvolensky rizek zvolenská omáčka závitky z vepřového oku zvolenský vepřový závite závitky z vepřového karé vepřový zvolenský závitek závitky z vepřového
Suroviny: kýta vepřová, paštika, žampióny, cibule, česnek, sýr tvrdý, masox, sůl, pepř, kmín celý, máslo, nať petrželová
Zvolenské závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68gL
1 názor