Angreštový koláč s perníkovou drobenkou
Suroviny
Porce: velký plech
Nutriční hodnoty
Energie | 14 470 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,36 g |
Tuky | 125,40 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 478,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Potřebovala jsem se zbavit vloček,které manžel odmítá jíst,tak jsem si pomohla tímto způsobem.Jsem zvědavá,jestli to pozná.Drobenku dělám od oka,většinou se množství pohybuje kolem 10 dkg od každého,kromě koření. A taky mám plno angreštu a už nevím, co s ním :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2014 12:59
Jakýkoliv koláč s angreštem máme mooc rádi.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 16 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 4 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 4 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 5 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 5 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 6 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
Další recepty
Tématické fráze: angreštový koláč kynutý angreštový koláč koláč s rybízem a angreštem rychly angreštový koláč kynutý angreštový koláč s drobenkou angrestovy kynuty kolac švestkový koláč s perníkovou drobenkou angraštový koláč angreštový koláč kynuty andrestivy koláč s drobenkou na plech agreštova buchta na plech s žmolenkou kynuty angrestovy koláče kolac s drobenkou angreštová buchta angreštový drobenkový koláč angreštový koláč top recepty koláč s perníkovou drobenkou recept na buchtu s angrestem jak pracovat angrešt drobenkovi kolac s angresten a rybizem
Suroviny: mouka hladká, cukr, žloutek, sádlo, mléko, kvasnice, sůl, kůra citronová, rum, vločky ovesné, máslo, cukr, perník na strouhání, skořice, angrešt
Angreštový koláč s perníkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7jn
1 názor