Hříbky na zimu
Hledáte jiné, zajímavější a přeci velmi chutné zpracování hub? Houby ve vlastní šťávě můžete použít do čehokoli. Chuť jim zůstane, vydrží šťavnaté a budou hned k upotřebení do jakýchkoli jídel.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsou tu asi dva recepty pro konzervaci hub ve slaném nálevu, toto je trochu jiné, jsou pouze ve vlastní šťávě. Proto jsem si dovolila přidat, abyste v současné sezoně měli další možnost uchování na zimu. Jsou jednoznačně lepší, než mražené
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2014 12:13
Tyhle Tvoje houby vypadají, že budou v zimě použitelné na dost receptů, nezbývá mi, než recept zkusit . Díky za nový nápad .
13. 9. 2014 11:44
13. 9. 2014 11:30
13. 9. 2014 11:25
Jitko, ode mě bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 49 minutami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 2 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 2 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: tncz nova kde rostou houby jak zavarit hribky jak zavařit hřiby uchování hub na zimu houby na kyselo zavařit sterilované hříbky zamrazení hřibů hříbky ve slaném nálevu jak zavařit houby v sadle jak zavařit houby na kyselo jak zavařit houby bez šlemu uchovani hribku rexovani hub houby ve slaném nálevu sterilované houby ve vlastní štávě hřiby ve vlastní šťávě jak uchovat hribky uchování hříbu hříbky ve vlastní šťávě jak zavařit křemenače
Suroviny: houby křemenáči, sůl
Hříbky na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lV4j
19 názorů