Dortík Esterhazy
Suroviny
Porce: 2 ks po 12cm (cca pro 10 lidí)
Nutriční hodnoty
Energie | 15 888 kJ / 3 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,58 g |
Tuky | 221,87 g |
Vláknina | 16,35 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 396,42 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2015 15:34
26. 2. 2015 15:03
15. 2. 2015 20:10
15. 2. 2015 20:02
15. 2. 2015 19:05
15. 2. 2015 12:09
15. 2. 2015 12:05
15. 2. 2015 11:47
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 5 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peče celá země: Řezy mille feuille jsou vrcholnou disciplínou francouzské cukrařiny. Jak na ně?
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: dorty recepty rezy esterházy žloutkový krém vařený v páře žloutkový krém v páře recepty na dorty esterhazy rezy žloutkový krém šlehaný v páře esterházy rezy recept dortik esterházy žloutkový krém-šlehaný v páře žloutkový krém na páře recepty na dortíčky esterhazi rez esterhazyho rez aby netekla cukrová poleva rezy esterházi aby marmelada pri peceni netekla rokosko dortík rez esterházi
Suroviny: bílek, ořechy lískové, cukr, mouka hladká, cukr vanilkový, sůl, krém, cukr, máslo, ořechy lískové, marmeláda meruňková, poleva bílá čokoládová, cukr moučkový, šťáva citronová, voda, čokoláda hořká, olej
Dortík Esterhazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xxm
8 názorů